Sivut

tiistai 19. syyskuuta 2017

Jolie box syyskuu tuli onneksi tuplana



Mulla kävi vähän huonompi onni syyskuun Jolie boxin suhteen. Laatikon sisältö oli rikkoutunut matkalla. Onneksi sain tilalle uuden lähetyksen, kun oikein kauniisti pyysin. Kiitos kovasti Jolie <3
 



Syyskuu näytti heti ensikatsomalta tosi kivalta, joten en valita. Kaikki laatikon sisältä ulos nostettu pääsee käyttöön, vaikka käteeni osui jotain hyvin tuttuakin. Pääpaino näyttää olevan ihonhoidossa, sopii mulle :)

 


Te tiedätte, että olen Konjac Sponge -tyttö. Olen käyttänyt loppuun jo aika monta sientä, mutta kuivan ja herkän ihon Laventeli-versio on uusi tuttavuus. Näyttää kyllä aivan ihanalta <3. Hintaa tällä on noin 10 eur.




Enpä olisi ihan heti uskonut saavani lähetyksen mukana purkillista kurkumaa, tai siltä jauhe ainakin näyttää. Mukana on kurkuman lisäksi myös santelipuuta ja kookosmaitoa. Isla Apothecary Refine + Radiate  Beautifying Face Mask -kirkastava kauneusnaamio oli kuitenkin ehdottomasti boxin kiinnostavin tuote, sillä se muuntuu tarvittaessa käyttäjän mukaan eri paksuiseksi tahnaksi. Jauheen joukkoon voi lisätä oman maun mukaan vaikkapa hunajaa tai kukkaisvettä. Luin Jolien sivuilta käyttäjien kokemuksia, osa kertoi kasvojen värjääntyvän keltaisiksi - apua! Epäilen, että rouheinen koostumus tekee naamiosta kuorivan, joten en käyttäisi tätä herkälle iholle kuin korkeintaan kerran viikossa. Tämä vaikuttaakin enemmän juuri epäpuhtaan ihon purkilta. Jauhe vähentää ihotulehduksia kuten aknea, supistaa laajentuneita ihohuokosia ja imee talia. 120g maksaa 26 eur.

"Käyttöohje: Sekoita teelusikallinen naamiota veteen, valitsemaasi kukkais- tai kasvoveteen tai hunajaan. Levitä seos puhtaille kasvoille silmänympärysihoa välttäen ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamio vaikutusajan jälkeen kostuttamalla sormenpäät lämpimällä vedellä ja pyörittelemällä naamio pois."

Jos nainen Islan takana kiinnostaa, niin kannattaa lukea haastattelu Jolien sivuilta.






Patyka Rosewood Velvet Cleansing Milk -puhdistusmaito on kuulemma klassikkotuote, se laitetaan kuivalle iholle ja huudellaan vasta emulgoinnin jälkeenRoomalainen kamomilla, karitevoi, seesamiöljy, bisabolol sekä jojobaöljy tekevät tunnetusti hyvää iholle. Pullolla on hintaa 26 eur / 150 ml.




Mukana oli myös kaksi pussukkaa, joista toinen ei kuitenkaan ole se perinteinen voidenäyte, vaan turvotusta laskeva silmälappupari, toinen noudattaa tuttua kosteuttava kasvovoide -linjaa

Lähetyksestä jäi hyvä mieli, vaikka epäilenkin naamion toimivuutta omalle iholleni. Ehkä saan sen toimimaan kasvoöljyn kanssa? Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on noin reilu 60 euroa. Mitä mieltä olette boxista?



Ostettu omalla rahalla. 


4 kommenttia:

  1. Mulla jäi tuosta naamiosta väriä kasvoihin ja käsiin. Pitää vielä testailla, koska en osaa siitä sen kummempaa sanoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele, vaikuttaa värjäävältä. Haluaisin antaa tälle kuitenkin mahdollisuuden, vaikka epäilen, ettei tämä sovi iholleni lainkaan. Lopputulos saattaa pahimmassa tapauksessa olla oranssin punalaikukas, kun herkkä iho ottaa nokkiinsa oikein kunnolla :D

      Poista
  2. http://kapsulgamatemaswalatra.com/obat-herbal-asam-urat/

    VastaaPoista