sunnuntai 11. elokuuta 2019

Kuulumisia ja uusi Ted Baker tuoksuHei, pitkästä aikaa. Mitä teille kuuluu?

Vietän tällä hetkellä lomani viimeisiä tunteja, joten olo on hieman haikea. Onneksi kesää on kuitenkin vielä jäljellä, ehkä lämpöäkin riittää elokuun samettisiin iltoihin, joita odotan aina kovasti. Seitsemän blogivuoden jälkeen oli paikallaan unohtaa blogi hetkeksi ja viettää kunnon kesäloma, mutta on ihanaa olla täällä taas.

Elokuussa myyntiin tulee myös uusi premium tuoksu, Ted Baker Est.'88 EdT. Kyseessä on itsenäisten ja vahvojen naisten tuoksu, joka poikkeaa tavanomaisesta. Tätä ei todellakaan kannata jättää väliin, niin erikoinen ja mielenkiintoinen se on.

Tuoksun alun muodostaa mandariini, petitgrain ja kardemumma, joten alku on sitruunainen, raikas ja hieman mausteinen. Sydän sisältää ruusun, liljan ja nerolin nuotteja. Lämpimän pohjan muodostaa vetiver, puiset nuotit ja meripihka, joten pirteä alku pehmenee tyylikkäästi loppua kohden.


Huominen menee varmasti sulatellessa töihin paluuta, mutta siitä se taas lähtee - arki, joka on oikeastaan aika mutkainen polku, mutta hyvät kengät pehmentävät iskuja. :)Ted Baker Est. 88 -tuoksua myy Emotion, Sokos, ja Stockmann tavaratalot sekä verkkokaupat. 
Edt 30 ml ovh 52,90- ja Edt 100 ml ovh 69,90-
Näyte

4 kommenttia:

  1. Loman koko vika päivä on yleensä haikea tai se haikeus alkaa yleensä pari päivää ennen. Mä tykkään tästä tuoksusta, mutta mikään suurin suosikkini tästä ei tullut, on kyllä aika uniikkikin tuoksu ja jakaa varmasti mielipiteitä. Pullon on ihana ja se miten toi rusetti on saatu siihen ujutettua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullon ulkoasu on kaunis, mutta tuoksu ei ole aivan minun makuuni, ehkä tälläkin on hetkensä. :)

      Poista