Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Kesäsuosikit pikana

* Sisältää BTB13, Clarins, IsaDora, Phytoceane ja Centifolia tuotenäytteitä, MISSHA ja Shiseido ostettu.



Kesä on meillä kiireistä aikaa, kun kuljetaan kahden kodin väliä. Yritän olla reipas, mutta rehellisesti sanottuna tämä kesämeno ei sovi minulle laisinkaan, sillä myös kotityöni tuplaantuvat. Ihan hullua.

Ajattelin kuitenkin päivittää tänne kesäsuosikkejani, eli miten helppoa ihonhoitoni on ollut. Kesälomaa kohti meno kevenee entisestään. Minulla on tapana jaaritella pitkästi, mutta nyt saatte silmienne alle listan. No, ehkä kuitenkin vähän enemmän. ;)






Uudistunut Clarins aurinkotuotelinja, josta kirjoitin toukokuussa, on aivan loistava. Oma suosikkini on kasvoille tarkoitettu Invisible Sun Care Gel-to Oil SPF 30. Kummityttöni käytti kolmea linjan tuotetta kesäkuussa Kreikan lomallaan, ja oli kolmen tytön porukasta ainoa palamaton, mutta ruskettui silti kauniisti. Dry Touch Sun Care Cream SPF 50+ -kasvovoide, Sun Care Lotion Spray SPF 50+ -vartalovoide ja Refreshing After Sun Gel pääsi siis lopulta kunnon paahteeseen lunastamaan lupauksensa.

BTB13 Medikal Suojaava aurinkovoide SPF30 kannattaa myös muistaa. Voide perustuu fysikaaliseen suojaan, mutta ei tahraa vaatteita eikä tee ihoa valkoiseksi. Mukana tuotteessa on myös ihoa hoitavaa ruusunmarjauutetta ja patentoitua BTB13™-yhdistettä. Sarjalta löytyy myös mainio itseruskettava hoitoneste Self-tanning Toner, joka on niin helppokäyttöinen, että tasainen rusketus on taattu. Tuotetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. 

Ihonhoitosuosikkejani ovat tällä hetkellä kosteusköyhän ihon sankari Phytoceane Radiant Glow Hydra Oxygenating Cream, joka raikastaa ja virkistää islantilaisen lähdeveden voimalla. Voidetta voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Mökillä on ollut mukana BTB13 Sensitive Cream, kevyt herkän ihon hoitovoide. 

Alkukesästä ihoni otti jostain nokkiinsa ja tarvitsi tehokosteutusta. Centifolia Sublime Youth Intensive Serum -seerumi ja täyteläinen Rich Cream ruusuvoide kosteuttaa ja kirkastaa nopeasti. Molemmat ovat aivan mahtavia aikuisen ihon tuotteita, jotka kannattaa laittaa korvan taakse, jos haluaa näkyviä tuloksia. Jäin koukkuun.

Silmänympärysiholle käytän erittäin mielelläni Shiseidon voiteita. Tällä hetkellä käytössä on Benefiance Wrinkle Resist 24. 

Meikkivoidesuosikkini MISSHA BB Cream löytyy kotoisasti Cittarista, tekee kaunista jälkeä ja sisältää myös aurinkosuojan. IsaDora Gloss Stick Stylo SPF 15 huulipuna on myös täysi kymppi, puna sisältää aurinkosuojan.


Ihania kesäpäiviä <3


6 kommenttia:

  1. Centifolia on minunkin suuri ihastus. Aivan mahtavia tuotteita<3 Misshan BB-voide on myös kestosuosikki. Kiva, että sen saa Cittarista kätevästi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki Centifolia, jota olen käyttänyt, on ollut tosi hyvää. Täytyy kokeilla vielä tuo kevyempi ruusuvoide. Mishha BB maksaa alle 7 euroa Cittarissa, joten hinta-laatusuhde on mitä mainion. Mulla on jo vaikka kuinka mones tuubi menossa. :)

      Poista
  2. Clarinsin aurinkovoide on kyllä tosi hyvä ja Centifolian seerumi ihana. <3 Misshan BB-voide täälläkin kovassa käytössä.

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taitaa olla aika samanlainen maku :). Kaunista viikkoa Jonna <3

      Poista
  3. Tuota Centifolian seerumia on kehunut moni kanssabloggaaja ja mullakin odottaa se testaustaan :) Ajattelin tarttua siihen loppukesästä, kun sopiva sauma iskee!

    VastaaPoista