sunnuntai 30. syyskuuta 2012

BB-voide?BB-voiteelle ei ole tarkkaa määritelmää. BB on lyhenne sanoista blemish balm = virhevoide, blemish base = virhepohja tai beauty balm = kauneusvoide

BB-voiteessa yhdistyvät kosteus- ja meikkivoide, aurinkosuoja sekä anti-age ominaisuudet. Se on usein myös ihoa heleyttävä ja tasoittava. Todellinen all-in-one-tuote.

Historiaa: BB-voide kehitettiin 1950-luvulla Saksassa kauneusleikkausten jälkeen käytettäväksi hoitovoiteeksi. Se saavutti ensin suosiota Kaukoidässä. Ja tänä vuonna myös Suomessa. Nähtäväksi jää, onko kyseessä hetkellinen villitys vai jotain kestävämpää?

BB-voide sopii kiireiselle meikkaajalle. Joka haluaa tasaista ja kuultavaa jälkeä nopeasti. Sopii myös loistavasti sinulle, joka haluat minimoida purkkikaaostasi. 

Olen testannut vain yhden BB-voiteen. Lumenen Heleyttävän BB-voiteen. Lumene lupaa voiteelle kuusi vaikutusta. Voide antaa aurinkosuojan ja anti-age vaikutuksen. Lisäksi se kosteuttaa, kirkastaa, tasoittaa ja piilottaa ihon virheitä. 

Arkiaamuni ovat kiireisiä, joten yhden voiteen meikki nopeuttaa aamutoimiani. Voide yllätti minut peittävyydellään. Voide selvästi myös kosteuttaa kuivaa ihoani. Sävy nro 1 light on juuri sopiva vaalealle iholleni. Voide jättää ihon pinnan kiiltäväksi. Kevyt puuterointi poistaa kiillon. Voide on erittäin riittoisa. Sillä pieni määrä riittää. 

Yhteenvetona voin vain todeta, että Lumenen Heleyttävä BB-voide oli hyvä ostos. Sillä saa kauniin arkimeikin nopeasti. Olen tyytyväinen myös sen ihoa hoitaviin ominaisuuksiin.

Lumene Heleyttävä BB-voide

5 kommenttia:

 1. Pitää katsella lentokentän tax freestä huomenna mitä BB-voiteita siellä on. En muista kuuluiko Lumene Oslon kentän valikoimiin, ei varmaan. Mutta tekisi mieli kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsasta se tax free. Voit löytää myös jonkun muun kivan BB-voiteen. Minulla on kokemusta vain tästä yhdestä. Lumenen on hyvä. Ehkä kokeilen (vertailun vuoksi) seuraavaksi jonkun toisen merkin BB-voiteen.

   Poista
 2. Epäilen että tuo Lumenen C+ BB-voide on vain uudelleen pakattu C+ hoitava/heleyttävä meikkivoide. Siinä ei tietenkään ole mitään pahaa, mutta on se vähän tyhmää nimetä uudelleen vanhoja tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt hyvin vähän Lumenen meikkivoiteita. Muilta sarjoilta on löytynyt parempia tuotteita minun iholleni. Siksi tämä BB-voide yllättikin laadullaan. Tuota mainitsemaasi C+ hoitavaa/heleyttävää meikkivoidetta en ole kokeillut, joten en voi ottaa kantaa tähän. Mutta voiteiden samankaltaisuus on mahdollista. Tätä asiaa voisi kysyä Lumenelta :)

   Poista
  2. Tavallaan toivon, että se on vain uudelleen nimetty vanha tuote, koska pidin siitä meikkivoiteesta todella paljon. :D

   Poista