Sivut

tiistai 25. syyskuuta 2012

Denova Pro soothing serum - todellinen tehotuote


Denova pro kasvoseerumit sisältävät runsaasti vaikuttavia aineita, ne vahvistavat ja täydentävät muiden kasvojenhoitotuotteiden vaikutusta.

Testasin Denova pro soothing seerumin, jonka luvataan rauhoittavan ihoarsytystä. Seerumi vahvistaa ihoa ja sen puolustusmekanismeja. Se myös kosteuttaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti.

Vaikuttavat aineet:
provitamiini B5 (D-pantenoli), lehmusuute, lakritsiuute, hevoskastanjauute, sypressiuute, aloe-uute, allantoiini 

Oma testini:

Kesän jälkeen ihoni näytti kirjavalta. Pigmanttiläiskiä oli joka puolella kasvoissani.  Rauhoittava kasvoseerumi oli tarpeen. Käytin Denova pro soothing seerumia muutaman viikon ajan. Laitoin seerumin aamulla päivävoiteen alle ja illalla yövoiteen alle. Siis aamuin illoin puoliunessa. Kunnes yhtenä aamuna heräsin erittäin nopeasti. Ihoni oli tasainen. Kaikki pigmenttiläiskät olivat poissa. Poissa oli myös kuivuus. 

Tämä tuote sopii erityisesti sinulle, joka kärsit ihoärsytyksestä tai pigmenttiläiskistä. Seerumi tehokosteuttaa ihoa, joten se on myös loistava tuote kuivalle ja pintakuivalle iholle. Sopii hyvin myös couperosa-ihon hoitoon. Käyttö: tehokuurina muutaman kerran vuodessa. Esim. vuodenaikojen vaihtuessa. Tämä tuote todella toimii!

Denova pro jälleenmyyjät.

Tuotteen lähetti minulle testattavaksi Face Helsinki.

https://www.facebook.com/DenovaProSuomi


4 kommenttia:

  1. Olisi hyvä tuote varmaan minullekin pigmenttiläiskien takia, mutta eihän jälleenmyyjiä ollut lähimaillakaan... Tätä se on kun asuu maalla. Kiva juttu muuten, että sinulla on usein ollut apteekkituotteita testattavana. Niitä saa täältäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnistan tämän ongelman. Siksi yritänkin kirjoittaa kosmetiikasta monipuolisesti. Huomioiden myös apteekkikosmetiikan.

      Poista