Sivut

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

DENOVA PRO eye cream - silmänympärysvoide


DENOVA PRO on palkittu ammattilaissarja, joka on suosittu Keski-Euroopassa. Sarjasta on tullut suosittu myös Suomessa. Sitä myydään jo yli 300 kauneushoitolassa. Sarjan suosion taustalla on korkea laatu, laaja valikoima ja edullinen hintataso. Kaikki tuotteet ovat 100 % allergiatestattuja. Sarja ei käytä eläinkokeita. Sarjaa käyttävät kauneushoitolat löydät täältä.

DENOVA PRO eye cream

Ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Parantaa ihon elastisuutta ja virkistää ihoa. Tasoittaa ihon juonteita.  
Käyttö: Levitä pieni määrä silmänympärysiholle. Hinta noin 12e.

Vaikuttavat aineet: E-vitamiini, A-vitamiini, provitamiini B5 (D-pantenoli), maitoproteiini. A-ja E-vitamiinit parantavat ihon elastisuutta ja virkistävät ihoa. Maitoproteiinit ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkasti.

Oma testini:

Tuoksuton voide, joka sopii erittäin hyvin herkälle silmänympärysiholle. Hyvin samanlainen kuin Lumene Sensitive Touch Rauhoittava silmänympärysvoide. Mutta Denova Pro ravitsee ihoa paremmin. Silmänympärysihoni tuntuu hyvin kosteutetulta ja pehmeältä.  Kun silmänympärysiho on hyvin ravittu, myös pienet juonteet tuntuvat katoavan. Lumenen Rauhoittavan silmänympärysvoiteen jälkeen jäin kaipaamaan täyteläisempää voidetta. Denova Pro  eye cream on juuri se mitä tarkoitin. 15 ml on optimikoko silmänympärysvoiteelle. Tuubi on lisäksi hygieeninen käyttää. Voide saa suositukseni.

Lisätietoa Denova Pro tuotteista löydät täältä.

2 kommenttia:

  1. Tuo voisi sopia mulle :) Oon kyllä joutunut viimeaikoina ostamaan tosi edullisia silmänympärysvoiteita, koska mulla kestää tollanen 15ml tuubi n. 2kk. Silmänympärykseni ovat aika kuivat ja siksi tykkään laittaa niihin kunnolla kosteuvoidetta aamuin ja illoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä silmänympärysvoide maksaa noin 12e. Edullinen ja hyvä tuote. Kannattaa kokeilla. Yllättävän hyvä tuote!

      Poista