Sivut

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

DECUBAL Shower & Bath Oil - Suihkuöljy

DECUBAL Suihkuöljy

Moni kärsii kuivasta ihosta, varsinkin talvella. Siksi haluan esitellä teille apteekkituotteen, joka sopii peseytymiseen erityisesti kuivalle, erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Decubal Suihkuöljy sisältää E-vitamiinia ja jojobaöljyä, joten se hoitaa ja pehmentää ihoa. Synteettinen kamomillauute rauhoittaa ihoärsytystä. Tuotteen rasvapitoisuus on 47%. Säilöntäaineeton. Hinta noin 14e/500ml.

Decubal on kehitetty kiinteässä yhteistyössä pohjoismaisten ihotautilääkärien kanssa. Tuotteet ovat allergiatestattuja ja hajusteettomia. Decubal on nykyään yksi Skandinavian suurimmista kuivan ihon hoitoon käytettävistä ihonhoitotuotesarjoista.Oma testini
Ihoni on kuivimillaan talvella, jolloin  kaipaan hellästi pesevää suihkuöljyä. Liian voimakas suihkusaippua kuivattaa ihoni korpuksi ja saa aikaan ihon rasvauskierteen.  Suihkuöljy jättää iholle mukavan pehmeän ja raikkaan tunteen. Hajustamaton tuote sopii minulle erittäin hyvin. En halua törmätä paksuun hajustepilveen edes suihkussa. Meillä suihkuöljystä tuli koko perheen tuote, josta pitävät kaikki. Hankin tämän ensimmäisen pullon jälkeen vielä monta pulloa lisää.

Huom:
Suihkuöljyn mukana saa greippi-tuoksupussin, jonka voi halutessaan lisätä pulloon. Tuotetta voi käyttää siis joko tuoksuttomana tai greipintuoksuisena, oman valinnan mukaan. Hienoa, että valita jätetään käyttäjälle :)
Suosittelen suihkuöljyä erityisesti kuivaihoiselle. Mutta tuote sopii loistavasti koko perheelle. Tätä voi käyttää myös usein toistuvaan käsienpesuunHyvä tuote esim. urheilijalle, joka joutuu peseytymään tavallista useammin. Sopii käytettäväksi myös kylpyvedessä.

Katso myös Decubalin sivut tästä.

Sain tuotteen testattavaksi blogini kautta.

4 kommenttia:

 1. Blogissani on sulle tunnustus :)

  http://www.whiteandfresh.fi/2012/12/tunnustus.html

  VastaaPoista
 2. Löysin Decubal sarjan blokisi kautta. Hinta ja laatu ovat molemmat mieleisiä. Apteekit tuntuvat panostavan nykyisin paljon kosmetiikkaan. Onko sinulla Vichyn tuotteista kokemusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit Decubal tuotteet. Vishya olisi mukava testata. Olen kuullut paljon positiivista sarjasta. Palaan siis aiheeseen :)

   Poista