Sivut

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joe Blasco Ulta-Matte rajausväri


Joe Blascon Ulta-Matte rajausväri on ensimmäinen testaamani voidemainen rajausväri. On mukavaa kokeilla vaihteeksi jotain uutta silmänrajaukseen :)

Rajausväri levitetään kuivalla siveltimellä ja kiinnitetään luomivärillä tai puuterilla. Tuotteessa on erittäin korkea pigmenttipitoisuus, joten väriä kuluu yhdellä kerralla vain hyvin vähän. Väri on siis erittäin riittoisa.


Joe Blasco Ulta-Matte Midnight Brown

Oma testini:
Hyvällä siveltimellä ja voidemaisella rajausvärillä oli helppoa tehdä siisti silmänrajaus. Näillä välineillä ei voi epäonnistua. Kiinnitin värin puuteroimalla kevyesti rajauksen päältä, näin rajaus kesti kauniina koko päivän. Tuote on vedenkestävä, joten käytin sen puhdistamiseen nestemäistä meikinpuhdistusainetta.

Suosittelen tätä tuotetta kaikille, jotka haluavat tehdä kauniin ja kestävän rajauksen helposti. Tuote sopii käyttettäväksi myös kulmiin. Voidemaisen rajausvärin hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Tämä tuote kestää ja kestää. Tässä olisi teille taas yksi joululahjavinkki lisää. 

Värisävyt: musta, mustanruskea ja ruskea

Kuva: Meikkitorppa

Joe Blasco rajausväri-setin voit ostaa ilman jouluruuhkaa Meikkitorpasta. Saat  samaan hintaan rajausvärin ja siveltimen, sekä käyttöohjeen. Meikkitorpan postikulut ovat vain yhden euron. Lisäksi postitus on nopeaa.

4 kommenttia:

 1. Kiitos jutusta! Näin itsekin mainoksen tuosta jossain ja ajattelin että sopisiko minulle. Mulla on pigmenttirajaukset silmissä, mutta korjailen niitä aina vähän ja korostan juhliin ym. voimakkaammiksi. Täytynee hankkia tuota, varmasti parempi kuin kajaalit ja eyelinerit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tämä sopi erittäin hyvin. Yläluomeni on raskas, siksi rajaus kuluu helposti pois. Tämä pysyi hyvin, kunhan sen vaan muisti ensin kiinnittää kevyesti luomivärillä tai puuterilla.

   Poista
 2. Olen ajatellut tilata saman mutta mustana. olen lueskellut kyseisestä rajausväristä vain hyvää että pysyy päivän hyvänä sun muuta ja tällä saa pehmeän rjauksen tai sitten intensiivisemmän ja terävämmän et mahdollisuuksia on. :) ollu vähän ongelmaa itellä et tykkään tehdä rajauksen, mutta eyelinerillä tulee liian terävä ja luomivärillä tai kajalilla tulee hyvä mut sitä saa olla vartin välein korjailemassa kun kuluu pois ja se on rasittavaa. Josko tää ois sit se uusin luotto tuote rajausten tekoon :P Mimmosella siveltimellä tätä laitat? sitten vielä kysyisin neuvoa; http://camerareadycosmetics.com/products/joe-blasco-ultramatte-eye-shadow.html löysin tältä sivulta jb:n tuotteita niin onko tämä kyseinen rajausväri juuri tämä mitä tässä linkissä on? onko muita nettikauppoja mielessä mistä sais halvemmalla tilailtua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on luultavasti etsimäsi, se tekee pehmeän ja kestävän rajauksen. Sivellin näkyy kuvassa, se on litteä ja viistopäinen. Meikkitorppa myy värin ja siveltimen yhdessä.

   Linkkisi näyttää samalta. Blascoa myy myös mm. Sokos ja Anttila.

   Poista