Sivut

maanantai 3. joulukuuta 2012

ACADÉMIE Trésor de Beauté - joulupakkaus


Académie -sarjan joulupakkaus on kauniin syvänpunainen. Pakkaus on suljettu leveällä nauhalla. Tämä pakkaus on lämmin huomionosoitus tärkeälle läheiselle, esim. vaimolle, äidille tai anopille.


Rohdos-Ala lähetti pakkauksen minulle testattavaksi jo hyvissä ajoin ennen joulua. Tämä pakkaus vei sydämeni täysin. Se oli upea loppuhuipennus kosmetiikan täyteiselle vuodelleni.


Pakkaus pitää sisällään kolme Académie Derm Acte tuotetta.
  • Crème Anti-Âge Global -hoitovoiteen 50ml
  • Crème Peeling Rénovatrice Nuit -yövoiteen 15ml
  • Masque Multi-Vitaminé -naamion 15ml
Pakkauksen hinta 73 euroa.


Crème anti-âge global-hoitovoide on tarkoitettu aikuiselle iholle, jossa on jo juonteita ja/tai ryppyjä. Se sopii myös veltostuneelle iholle, joka kaipaa napakkuutta, kiinteyttä ja elinvoimaa. Voide sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa ja suojaavaa aaroninpartauutetta.

Oma testini
Olen nelikymppinen. Käytin voidetta  kasvoillani ja kaulallani päivä- sekä yövoiteena. Voiteen tuoksu oli aivan ihana. Ylellinen tuoksu jäi viivähtämään kasvoilleni juuri sopivasti. Voiteen koostumus oli täyteläinen. Voide imeytyi nopeasti ihooni jättäen samettisen mattapinnan. Sopii hyvin meikin alle. Voide kosteutti, kirkasti ja kiinteytti ihoani. Vaikutukset näkyivät heti. Voide antaa iholleni myös suojaa ikääntymistä vastaan.
 

Crème peeling rénovatrice nuit on kaksivaikutteinen yövoide aikuiselle iholle, joka silottaa ja kuorii ihon pintaa sisältämiensä happojen ansiosta. Voiteen tarkoitus on palauttaa ihon nuorekkuutta ja pehmeyttä. Voide tehostaa ihon uusiutumista ja kiinteyttää sekä silottaa ihoa.

Oma testini
Käytin yövoidetta kasvoillani ja kaulallani silmänympärysihoa välttäen. Voide toimi ihoani pehmittävästi, kiinteyttävästi ja silottavasti. Kasvojeni väri heleytyi selvästi. Loistava voide, jota jäin kaipaamaan tuubin loppumisen jälkeen. Voisin käyttää yövoidetta kuurina muutaman kerran vuodessa.

Masque Multi-Vitaminé voidenaamion sisältämä hyaluronihappo sitoo kosteutta ihon pintaan ja kosteuttaa pitkävaikutteisesti. B5-provitamiini uudistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Oma testini
Levitin naamion runsaana kerroksena kasvoilleni ja kaulalleni. Annoin vaikuttaa 20min. Lopuksi pyyhin imeytymättä jääneen naamion pois ja hieroin loput kasvoilleni. Naamio rauhoitti ja kosteutti ihoani välittömästi. Ihoni väri kirkastui. Naamio riittää noin 3-4 käyttökertaan.

Lopputuloksena voin todeta, että Académie Derm Acte joulupakkaus sisältää kolme tehokasta tuotetta, jotka ovat high tech -kosmetiikkaa. Tuotteiden vaikutukset näkyvät välittömästi sekä pitkävaikutteisesti. Ostaisin joulupakkauksen lahjaksi henkilölle, jonka iho kaipaa kiinteyttä ja elinvoimaa. 

Académie sarja on listattu Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen tiedostoon.

Académie jälleenmyyjät löydät Rohdos-Alan sivuilta.2 kommenttia:

  1. Oh näyttää ihanan yleelliseltä! Nämä sopisivat hyvin äidilleni, pakko ottaa muistiin :) xx carolin, Min Boudoir

    VastaaPoista
  2. Académie joulupakkaus on kaunis. Sen pitää sisällään tehokkaasti toimivat tuotteet. Todennäköisesti äitisi on juuri sitä ikäluokkaa, joka nauttisi pakkauksen tuotteista eniten.

    VastaaPoista