Sivut

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Deep Steep Grapefruit & Bergamot Sokerikuorinta

Deep Steep Grapefruit & Bergamot Sokerikuorinta

Vartalonkuorinnan täytyy olla erittäin houkutteleva, muuten sitä ei edes vaivaudu hankkimaan. On niin paljon helpompaa turvautua pelkkiin kosteusvoiteisiin. Mutta kun olin viikon maannut sairaana, vartalonkuorinta tuli kuin taivaanlahjana. Se oli osa paranemista. Kaikki tuska ja hiki huutoutui viemäristä alas. Uusi terveempi päivä alkoi puhtaalla ja pehmeällä iholla :)

Deep Steep sokerikuorinta on herkullinen. Greipin ja bergamotin tuoksu on raikas ja virkistävä. Vaikka olen herkkä voimakkaille tuoksuille, pidin tätä tuoksua sopivana. Se ei hyökännyt tuubista ulos. Sokerikuorinta sopii niihin nautinnollisiin hetkiin, jolloin on aikaa viivähtää peseytymässä vähän pidempään. Tämä sopii erittäin hyvin esim. perjantai-iltaan. Ihana palkinto raskaan työviikon jälkeen.


Luomusokeri kuorii hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Sokeri sulaa ihon pinnalle kevyen hieronnan aikana. Kuorinnan pois huuhtelemisen jälkeen vesi jää helmeilemään ihon pinnalle. Iho tuntuu pehmeältä kuin vauvanpeppu, eikä vartolovoidetta tarvita viimeistelemään lopputulosta. Saavutus sinänsä :)


Kuorinta sisältää mm. sheavoita, kookosöljyä ja E-vitamiinia. INCI ihastuttaa luonnollisuudellaan.

Kenelle?
Sokerikuorinta sopii kaikille. Tämä tekee peseytymisestä juhlan. Sokerikuorinnan vaikutuksen näkee ja tuntee heti. Ihana tuote, jota en edes uskonut tarvitsevani. Kuivaihoisena jäin kuitenkin koukkuun yhdestä kerrasta. Kuorinta maksaa noin 16e/236g. Hinta tuntuu voi tuntua korkealta, mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen voi vain huokaista tyytyväisenä. Sillä tuote toimii erittäin hyvin.


Deep Steep?
Merkki valmistaa täysin luonnollisia kylpy- ja vartalotuotteita. Tuotteet valmistetaan ilman eläinkokeita (Cruelty free bunny-sertifikaatti). Valmistajana on Royal Labs Natural Cosmetics (US). Käyttäjiä hemmotellaan puhtailla ja turvallisilla tuotteilla, jotka näyttävät, tuntuvat ja tuoksuvat ylellisiltä – mutta sopivat silti hinnaltaan jokapäiväiseen käyttöön.

Tuotteiden pääraaka-aineita on mm. luonnonmukainen aloe vera ja erilaiset luomuöljyt. Tuoksulinjoja on kuusi. Tuoksujen takaa löytyy luomusertifioituja eteerisiä öljyjä. Tuotesarjassa ei käytetä kemikaaleja, synteettisiä säilöntäaineita, parabeeneja, keinotekoisia hajusteita, mineraaliöljyjä eikä alkoholia.


Mistä?
Deep Steep on myynnissä mm. OrganicYou ja CosMerya nettikaupoissa.
 
Palaan aiheeseen vielä uudelleen, sillä olen herkutellut myös kahdella muulla Deep Steepin tuotteella. Toinen ihastutti toista enemmän.

* Olen saanut Deep Steep tuotteet blogiyhteistyön kautta. 


 

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa herkulliselta! Ja vielä ilman kaiken kummallisia lisäaineita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonaineilla saatu aikaan hyvin toimiva tuote :)

      Poista