Sivut

lauantai 12. tammikuuta 2013

Suklaanystävän unelma - Ziaja Cocoa Butter käsi- ja kynsivoide

ZIAJA Cocoa Butter Hand Cream

Tumma suklaa on intohimoni ja kuuma kaakao lämmittää kivasti kylmänä talvipäivänä. Onkohan Ziaja kaakao eli Cocoa Butter käsivoide tehty juuri minulle? Voide tupsahti postilaatikostani sopivasti juuri ennen joulua :)

Käytän talvella paljon käsivoiteita. Käsivoidetuubi kulkee aina mukanani käsilaukussa. Laukkuuni sujahtaa mieluiten litteä tuubi kiinteällä korkilla. Litteä tuubi vie vähän tilaa ja kiinteä korkki ei huku edes bussimatkalla. Ziaja käsivoidetuubi on vastaus rukouksiini. 



Voide sisältää kaakaovoita ja rapsiöljyä (canona oil). Kaakaovoi sisältää antioksidantteja, jotka estävät härskiintymistä ja joiden ansiosta kaakaovoi säilyy jopa 2 – 5 vuotta. Rapsiöljy sisältää paljon E-vitamiinia, joka toimii antioksidanttina ja neutralisoi vapaita radikaaleja hidastaen ihon vanhentumista. Se myös rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja ehkäisee tulehduksien syntyä. Lisäksi se suojaa ihon proteiineja ja ehkäisee veden haihtumista ihosta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.


Oma testini?
Laitoin tuubin näkyvälle paikalle ja käytin sitä päivän mittaan useamman kerran. Hieroin voiteen hyvin käsiini ja kynsinauhoihini. Voide kosteutti käteni nopeasti ja tehokkaasti ilman tahmeaa tunnetta. Jälkitunne on pehmeä ja aidosti tuoksuva. Lapseni mielestä tuoksuin todella ihanalta. Iho ja kynsinauhat pysyivät hyvässä kunnossa. Ei siis kynsinauhojen repeilyä tai korppukäsiä.

Suositukseni?
Ihan kaikki tarvitsevat käsivoidetta juuri nyt, sillä talvi saa kädet kuivumaan ja kynnet napsahtelemaan poikki. Ziaja käsivoiteet ovat laadukkaita ja edullisia. Ziaja Cocoa Butter käsivoide maksaa noin 5 euroa. Tuotteella on loistava hinta-laatusuhde. Suosittelen Ziaja Cocoa Butter käsivoidetta suklaan tuoksusta pitäville. Tämä sopii hyvin myös laihduttajille, sillä tämän avulla voi tunnelmoida suklaa-fiiliksissä pelkän tuoksun voimalla :)


Jos kaakaon tuoksu ei saa sinua syttymään, niin katso aikaisemmat kirjoitukseni Ziaja viinirypäle- ja vuohenmaito käsivoiteista täältä.

Ziajan nettisivut löydät täältä, fb-sivut täältä ja  jälleenmyyjät täältä.

Muistatteko rasvata käsiänne joka päivä?









2 kommenttia:

  1. Mä olin ihan yllättynyt kun näin Ziajan tuotteita Sokoksella. Luulin, että niiden saanti on hankalaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokos on myös minun Ziaja ostopaikkani. Oletko huomannut hyvän Ziaja alen nyt Sokoksella?
      Vuohenmaito tai ruusu päivävoide +yövoide yht. 11,90€, silmämeikinpoistoaine tuplapakkaukset 3,90€ sekä appelsiini, kaakao ja oliivi vartalovoi+suihkugeelipakkaukset 8,90€! Tarjous voimassa 27.1.2013 asti.

      Poista