Sivut

torstai 14. maaliskuuta 2013

LANCÔME Teint Visionnaire


Olen käyttänyt Lancome Teint Visionnaire meikkivoidetta nyt pari viikkoa. Ostin sen helposti ja nopeasti Sokos verkkokaupasta. Paketti tuli perille  vuorokaudessa hyvin pakattuna ja ilman postikuluja. Loistavaa palvelua, jota voin suositella.

Teint Visionnaire sisältää kaksi tuotetta. Yläosassa on peitevoide, joka peittää hyvin mm. tummat silmänaluset, maksaläiskät ja muut ihon pikkuvirheet. Varsinainen meikkivoide on pakattu lasiseen pumppupulloon, jota on mukava ja siisti käyttää. Voide tekee iholle kauniin tasaisen mattapinnan. Meikki on hyvin luonnollinen, mutta peittävä.

Lisäys 1.4.13
Meikkivoide ei sovi pintakuivalle tai kuivalle iholle. 
Se kuivattaa ihoa lisää. 

Lancôme Teint Visionnaire 010, peite- ja meikkivoide




Silmänaluseni ovat usein tummat, joten minua ihastutti erityisesti yläosan peitevoide. Monet kokeilemistani peitevoiteista ovat toimineet huonosti eli korostaneet juonteitani ja kuivattaneet silmänympärysihoani. Teint Visionnaire saa tummuuden ja rypyt suorastaan katoamaan. Peitevoide on hyvin tiivistä, sitä riittää aivan pieni määrä.

Beige Porcelaine 010 oli sopiva vaalealle iholleni. Tykkään levittää voiteen nopeasti sormin. Voide on sopivan täyteläinen ja hyvin levittyvä. Tasaista pintaa syntyy helposti. Voide häivyttää jopa laajentuneet ihohuokoset. On mukava huomata, että voide sisältää aurinkosuojan SPF 20. Tuoksuttomuus on myös erittäin hyvä asia. 

Meikkivoiteen hinta kirpaisee (56e/30ml).

Kuvissa vasemmalla on peitevoide ja oikealla on meikkivoide. Voiteita ei ole häivytetty iholle.

Lisäys 4.6.13
Meikkivoiteen pitempiaikainen käyttö kuivatti ihoni rutisevan kuivaksi (=autiomaan hiekkaa). Jouduin luopumaan meikkivoiteen käytöstä kokonaan. Kallis meikkivoide tuotti suuren pettymyksen. En suosittele tätä myöskään muille. Peitevoide on käytössäni edelleen.


Jos joku kaipaa tarkempaa käyttöohjetta, se tulee tässä :)

Peitevoide 
Laita voide ensin kämmenselälle ja sitten vasta kasvojen iholle. Taputtele ja liuta voide kevyesti. Voide peittää maksaläiskät, tummat silmänaluset ja punoittavat kohdat (esim. näpyt ja couperosa). Peitevoidetta voi myös lisätä varsinaisen meikkivoiteen päälle.

Meikkivoide
Levitä voide iholle siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Levittäminen kannattaa aloittaa keskeltä ja edetä reunoja kohti. Ohut kerros riittää.



Oletteko jo hankkineet tämän?
Vai onko joku muu Lancômen meikkivoide suosikkinne?

14 kommenttia:

  1. Hei, kokeiltu ja käytetty on. Sama nro minullakin on. Sain tämän uutuusnäytteenä (30 ml) tyttäreltäni joka on kosmetologi ja työssä stockmann beautylla. Hän käytti tätä pari päivää ja kertoi hänen iholleen olevan "liian paksua", mutta äidillä toimii. Suosittelen muillekin. Omistan hyvin paljon Lancomen tuotteita ja parhaita. Toki käytössä muitakin tuotemerkkejä...mutta Lancomen on se mun juttu tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eisku,
      Olipa mukava kuulla, että tyttäresi on kosmetologi. Saat häneltä tuotevinkkejä :)
      Olen kanssasi samaa mieltä paksuudesta eli tämä on sopivan paksua (tämä on tietysti makuasia). Peittää hyvin, mutta tekee silti luonnollista jälkeä. Lancomen meikkivoiteet ovat yleensä tykättyjä.

      Poista
  2. Olen käyttänyt pari testeriä tätä, ja toisen kerran jälkeen ihastuin. Ensimmäisellä käyttökerralla lähti jostain syystä rullaamaan iholla, muta toisella kerralla ei tehnyt sitä. Pitäisi kokeilla vielä kerran ennenkuin uskaltaa ostaa, siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Juille,
      Kannatta aina kokeilla ensin testeri, kyseessä on aika kallis sijoitus. Minä en ole huomannut mainitsemaasi rullaamista, johtuikohan se alla olevasta päivävoiteestasi?

      Poista
  3. Lancomen sarjasta löytyy oma suosikki :) Teint Miracle sopii makuuni, koska tykkään hieman valoa heijastavammasta meikkipohjasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eveliina,
      Arvasin, että päästään hyvin nopeasti Teint Miracleen. En ole vielä kokeillut sitä, mutta se täytyy ehdottomasti myös testata. Nyt olen erittäin tyytyväinen Teint Visionnaireen, varsinkin sen peiteväriin :)

      Poista
  4. Peiteväri on vallan mainio mutta meikkivoide tosi huono. Vaihdoin myyjän hehkutuksen takia vakio Lancomen pitkäkestoisen Teint Idole Ultran tähän ja olen todella pettynyt. Meikkivoide ei pysy edes puolta päivää ja jättää rasvaisen oloisen pinnan vaikka laitan irtopuuteria päälle. Ei peitä yhtä hyvin kuin vanha suosikkini. Harmittaa että meni 56 euroa kuin kankkulaan kaivoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on käytössä enää vain peitevoide, meikkivoide kuivatti ihoni piloille. Minun pitäisi päivittää tämä postaus, koska meikkivoide ei todellakaan ole enää suosikkini. En voi suositella tätä muille.

      Poista
  5. Ja vielä lisäyksenä että aiheutti muutaman päivän jälkeen ihoreaktion vaikkei ikinä mikään Lancomen meikkivoide ole tehnyt sellaista. Kun jätin meikkivoiteen pois, ihottumani on paranemaan päin, punaiset läikät häpymässä eikä nahka kuoriudu pois. Peitevoide on edelleen hyvä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi. Jotain outoa tässä meikkivoiteessa on. En voi enää suositella tätä.

      Aluksi luulin, että meikkivoide sopii minulle. Muutaman viikon jälkeen tajusin ihoni rutisevan kuivuuttaan, ihoni suorastaan kuoriutui pois. Onneksi peitevoide toimii, rahat eivät menneet ihan hukkaan.

      Poista
    2. Kannattaa ottaa yhteyttä maahantuojaan.

      Poista
  6. Ostin myös kyseisen meikkivoiteen muutama kk sitten. Teki ihon kauniin näköiseksi ja pidin kovasti siitä. Sitten yhtäkkiä iho alkoi otsasta alkaen kuivua valtavasti, iho hilseili ja kihelmöi. Jätin meikkivoiteen pois käytöstä ja kävin kysymässä kaupasta, josta sen ostin, voiko aiheuttaa tälläsiä iho-oireita. Eivät olleet saaneet vastaavaa palautetta muilta. Ihoni parani jonkin ajan kuluttua ja ajattelin kokeilla uudelleen, josko kyse olisi jostain muusta. Laitoin alle kosteuttavan meikin pohjustusvoiteen ja sitten teint visionairen. Ensin meni hyvin ja sitten kuivuminen alkoi taas. Iho imi kaikki rasvat, mitä siihen laitoin. Käsittämätöntä! En uskalla enää sitä käyttää, jollekkin toiselle voi sopia hyvin. Siispä siirryn takaisin teint miracleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Johku,

      Kiitos kommentista. Sanat olivat kuin suoraan minun suustani. Oma ihoni suorastaan kuoriutui pois. Otin muuten yhteyttä maahantuojaan ja sain hyvityksenä Teint Miracklen. Kauppa ei ilmeisesti halua ottaa vastuuta. Tiedossani on nyt jo ainakin kolme vakavaa ihoreaktiota, ei voi olla sattumaa.

      Tässä sinulle vielä linkki palautesivulle..
      http://www.lancome.fi/_fi/_fi/services/faq/ota-meihin-yhteyttae/kysymyksiae-lancomesta.aspx

      Poista
  7. Kiitos linkistä, palautetta laitettu :)

    VastaaPoista