Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Livbox HeinäkuuLivbox heinäkuu näyttää olevan täynnä hiustuotteita. Lähestys on itseasiassa täynnä tuotteita, jotka minulla jo on (toisen merkkisinä). Hehkutus jää tällä kertaa laimeaksi, en jaksa innostua. Paketti on painava, mutta edullinen. Tähtituote jää puuttumaan.


Glitter Nutturavalkki on minulla ruskeana (en tarvitse toista). Koristepinnejä ei voi koskaan olla liikaa, joten pinnit tulevat käyttöön. Glitter-vihko on kiva lisä, mutta samat jutut näkee netistä.

Herbina tuuheuttava kuivashampoo, Sunsilk Pro Heat lämpösuoja ja Schwarzkopf Professional tehohoito tulevat käyttöön jossain vaiheessa (kun entiset on kulutettu loppuun). Tehohoito vaikuttaa mielenkiintoiselta, se on mielestäni myös koko lähetyksen paras tuote. 

Carmex Cherry Lipbalm SK 15 on kiinnostava, varsinkin sen sisältämä aurinkosuoja. 

Tykkäsittekö?

Toivon, että Livbox elokuu sisältää myös yhden kunnon tähtituotteen, joka heinäkuussa jäi puuttumaan.

Jos tilaaminen kiinnostaa, pääset Livboxin sivuille *KLIK*

* Olen tilannut Livboxit itse

6 kommenttia:

 1. Tämä keski-ikäinen täti ei myöskään oikein innostunut heinäkuun boxista. Mitäpä lyhythiuksinen tekisi valkilla ja pinneillä? Lämpösuojia käytän vähän (ja entinen vielä melkein täysi), kun niin harvoin lämpökäsittelen hiuksia. Vahva ja voimakkaasti rasvoittuva hiukseni ei kaipaa kosteuttavia tehohoitoja. Kuivashampoo oli minulle mielenkiintoisin tuttavuus. Kokeilin heti tänään. Olihan siitä hiukan apua, mutta hiukseni ovat niin voimakkaasti rasvoittuvat jo vuorokaudessa, että todella likaiselta tuntuu hiukset nyt (eilen aamuna pesty hiukset ja tänä aamuna laitettu kuivashampoo). Oli hiukan apua, mutta ei merkittävästi.Huulivoiteita käytän, joten se tulee käyttöön itselleni. Eli tällä kertaa jäi pahasti pettymyksen puolelle livboxini.
  Mutta 14-vuotias tytär oli aivan haltioissaan. Ja hyvä niin, ettei mene tuotteet roskiin, vaan hänelle käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taru,

   Tämä oli Livbox-historiani huonoin boksi. Tässä ei ollut yhtään oikeasti mielenkiintoista tuotetta. Minulla on jo valmiiksi kaksi kuivashampoota (Cutrin, IdHair), ne voittavat Herbinan aika reippaasti. Ainoa edes hieman kiinnostava tuote on tuo tehohoito. Jäämme siis odottamaan parempaa lähetystä ensi kuussa :)

   Poista
 2. Kiitos kuivashampoovinkeistä. Herbina ei todellakaan vakuuttanut, mutta voisin kokeilla Cutrinia tai IdHairia. Olisi hyvä joskus saada päivittäistä (maksimissaan 1,5 vuorokautta) pesuväliä hiukan pidemmäksi.
  Jäämme todellakin odottelemaan innostavampaa boxia jatkossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivashampoo auttaa minua pidentämään hiusteni pesuväliä yhdellä päivällä. Lisäksi se antaa kaipaani tuuheutta.

   Uskon, että seuraava boksi on taas kiva :)

   Poista
 3. Toivottavasti ensi kuun boxi on parempi :D Minä olen juuri tilannut boxin itselleni ja odotan kuin pieni lapsi sitä saapuvaksi ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli jo seitsemäs tilaamani Livbox. Yleensä ne ovat yllättäneet positiivisesti. Heinäkuun hiustuotteet eivät olleet mieleeni, mutta yleensä olen saanut kivoja juttuja. Jäämme siis toivomaan mahtavaa elokuuta :)

   Poista