Sivut

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Hauskaa puhdistusta


Kaikki hauska loppuu aikanaan. Taas kylpyhuoneen hyllyllä seisoo surullisen näköinen tyhjä lasipullo. Elän toivossa, että pullosta riittää vielä yhteen kertaan. On siis aika kertoa mielipide pullon sisällöstä. Jatkossa yritän ottaa uuden (toisen merkkisen) puhdistuksen kokeiluun, mutta vaihtaminen tuntuu pahalta.

Dr. Hauschka puhdistusemulsio toimi siis erittäin hyvin. Se puhdisti kasvoni hellästi, tehokkaasti ja helposti. Pintakuiva sekaihoni suorastaan hehkui puhtautta. Ihoni ei kuivunut lisää, vaan se oli puhdistuksen jälkeen mukavan pehmeä. Poistin vaivatta jopa vesiliukoisen silmämeikkini. Lasinen pumppupullo oli käytössä helppo.  Loppusilaus hoitui Dr.Hauschka kasvovedellä.

Kenelle?
Dr. Hauschkan puhdistusemulsiosta hyötyvät eniten kuiva ja herkkäihoiset käyttäjät, sillä tuote säilyttää ihon luonnollisen lipiditasapainon (eli estää ihoa kuivumasta) ja tukee hydrolipidikalvon toimintaa. Lyhyesti sanottuna iho saa kosteutta, suojaa, pehmeyttä ja joustavuutta.

Inci?
Näyttää mielestäni erittäin hyvältä. Tuote sisältää mm. jojoba- ja manteliöljyä, aprikoosinsiemenöljyä sekä kaura-, ruis- ja vehnäuutteita. Koko inci täällä.

Vinkki: Rajoitetun ajan on myynniissä myös 30ml pikkukoko

Käyttö?
Levitä kostealle iholle ja huuhdo lopuksi haalealla vedellä. Puhdistussienen käyttö tehostaa puhdistusta (meikki lähtee paremmin). Meikinpuhdistukseen on hyvä käyttää tarpeen mukaan vielä syväpuhdistavaa Dr. Hauschka Puhdistusvoidetta. Puhdistusvoide on oikeastaan niin mainio tuote, että teen siitä jatkossa ihan oman postauksen. Lyhyesti sanottuna puhdistusvoide supistaa ihohuokoset, edistää epäpuhtauksien poistumista ja kirkastaa ihoa. 

Hinta?
Dr. Hauschka puhdistusemulsio maksaa n. 28e/145ml. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Voi ostaa mm. täältä.

Palaan Hauschkan puhdistusemulsion pariin vielä jatkossakin. Tuote saa minulta täydet viisi pistettä. Loistavaa luonnonkosmetiikkaa, joka toimii. Yritin otsa kurtussa miettiä jotain negatiivista sanottavaa, mutta en keksi - en sitten millään.

Dr. Hauschkan nettisivuille pääset tästä. Sieltä kannattaa lukea lisää Dr. Hauschka puhdistuksesta, joka on täysin omanlaisensa "paina ja rullaa" -tekniikka. Tuntuu muuten aivan ihanalta :)


* Kivaa kesäviikonloppua kaikille *

8 kommenttia:

 1. Yksi suosikeistani talvella! Tähän voisi jämähtää ikuisesti...

  VastaaPoista
 2. Tämä löytyy minultakin! :) Koska käytän aika paljon meikkiä, käytän tämän lisäksi vielä jotakin toista puhdistusemulsiota (ei luonnonkosmetiikan) ja Hauschkan Puhdistusvoidetta. Onko sinusta toinen puhdistusemulsio enää tarpeen? Luin vain jostakin, etteivät luonnonkosmetiikan putsarit välttämättä puhdista tavallisten kosmetiikkasarjojen meikkejä täysin pois.

  Tätäkin loistavaa puhdistusemulsiota sai Emotionista -70% hintaan! Ostin pullollisen, vaikka edellinen on vasta korkattu. Päiväys ylittyy, mutta tuskin se on vaarallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikan meikit puhdistuvat hyvin. Olen puhdistanut myös muita esim. Lumenen ja Lancomen meikkivoiteita hyvällä menestyksellä. Hauschkan puhdistusemulsio + puhdistusvoide yhdistelmä pesee yleensä viimeisetkin meikin rippeet. Minulla on vielä lisäksi Academien puhdistusemulsio hätätilanteita varten, mutta se on ollut aika vähällä käytöllä. Kesällä on riittänyt hyvin pelkkä Hauschkan puhdistusemulsio, kun meikkinikin on kevyempi. Sinun kannattaa jatkaa samaan malliin (siis mihin olet tottunut), kuulostaa järkevältä.

   Lämmin kiitos vinkistä. Päiväyksen ylittyminen muutamalla kuukaudella ei ole mielestäni vaarallista.

   Onnea uuden kameran johdosta :)

   Poista
  2. Kiitos :)

   Turun Emotionista oli Puhdistusemulsiot tänään loppu, mutta ainakin kasvovesiä, Puhdistusvoidetta, värillistä päivävoidetta, naamiota, meikkejä ym. oli vielä jäljellä.

   Poista
  3. Aika kattava valikoima vielä jäljellä :)

   Poista
 3. Olen käyttänyt puhdistusemulsiota ja puhdistusvoidetta jo vuosia. Ainoa pieni miinus on se, että lasipulloa on vaikea saada täysin tyhjäksi. Myös Hausckan kasvoöljy on ihana tuote, lähinnä talvisin. Onko sinulla kokemusta niistä tehoseerumeista vai mikä niiden pakettien nimi on, jossa on jonkinlaisia ampulleja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko ihokuureja? Niiden tarkoitus on tasapainottaa ihoa.

   Iltaisin käytettävä Dr.Hauschka Ihokuuri N normalisoi ihoa, olipa se sitten liian kuiva, liian rasvainen, yliherkkä tai ennenaikaisesti ikääntyvä. Ihokuurin rasvaton koostumus stimuloi ihon aineenvaihduntaa, joka on vilkkaimmillaan öisin. N-kuuri on loistava tapa siirtyä muista sarjoista Hauschkan tuotteiden pariin, kuuri aktivoi ihon toimimaan oikein sisältäpäin.

   Ihokuuri S sisältää yrttiuutteita ja rytmisesti uutettuja mineraaleja, jotka vahvistavat herkkää ihoa. Tehohoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää punoitusta sekä ehkäisee couperosan syntymistä.

   Ihokuuri S -ampulleja samoin kuin Ihokuuri N -ampulleja käytetään 1-3 kuukauden välein. Couperosa -ihon hoidossa voit painella Ihokuuri S -tehohoitoa puhdistuksen jälkeen aamuin illoin punoittaviin kohtiin.

   Poista