Sivut

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tuoksun huumaaAah.. on kesä ja loma. Alunperin ajattelin, etten ehdi kesällä juuri blogia päivitellä, mutta täällä on niin kivaa etten voi pysyä poissa :)

Kesällä ihoni voi erityisen hyvin. Siinä missä talvella suosin täyteläisiä vartalovoiteita, kesällä riittää nopeasti imeytyvä kuivaöljy. Juuri nyt käytössäni on ARTDECO Skin Yoga Body Dry Oil with Monoi, jonka olen saanut testiin. Kyseessä on iholle suihkutettava kuivaöljy. Öljyn tuoksu on mielestäni huumaavan ihana ja ehdottomasti yksi tuotteen parhaista puolista. 
Tiare


Monoi-öljyn sanotaan olevan tahitilaisten naisten kauneuden salaisuus. Tiare-kukan nuput kuivataan auringossa ja sen jälkeen ne laitetan useiksi päiviksi kookosöljyyn tuomaan monoi-öljyyn ominaisen tuoksun.
ARTDECO Skin Yoga Body Monoi Collection

Jatkossa kuvaan uudella kameralla, mutta sitä odotelessa joudun vielä hetkittäin turvautumaan valmiisiin kuviin. Ainakin jos kuvauskohteena on läpinäkyvä kuivaöljypullo ;)

Artdeco DRY OIL WITH MONOI sisältää monoi-öljyn lisäksi auringonkukka-, oliivi- ja macadamiaöljyä. Tuote lupaa säilyttää ihon kosteustasapainon antaen samalla pehmeyttä ja joustavuutta. Voin allekirjoittaa öljyn vaikutukset kesällä, mutta talvella joudun kääntymään voidemaisen tuotteen puoleen, sillä kosteutusteho ei riitä. Kuivaihoisten kannattaakin ehdottomasti hankkia mielummin glyseriiniä sisältävä voidemainen Artdeco Aromatic Body Lotion with Monoi (24,50-/200ml).

Kuivaöljypullo on käytössä helppo ja siisti. Öljyn saa suihkuttaa suoraan iholle. Öljy ei sotke tai tahraa. Se imeytyy ihoon välittömästi. Kuivaöljy maksaa 32,50-/100ml.

Tämä kesä menee siis Artdecon kuivaöljyn voimalla ja talvella siirryn sitten taas tuhdimpiin vartalovoiteisiin.

Artdecon jälleenmyyjät löydät täältä.


* Kaunista kesäpäivää kaikille *

2 kommenttia:

  1. Tuo bodylotion ei ole kyllä mitenkään pahanhintainen kokoonsa nähden. Sitä voisi ajatella talveksi ja sitä leviteltäessä samalla haaveilla kesästä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osuit taas asia ytimeen :). Tämä tuoksu ilahduttaa myös talvella kun kesä on enää muisto.

      Poista