Sivut

tiistai 6. elokuuta 2013

Säteilevä katse



Tein viime vuonna retken Hämeenkyröön Frantsilan Kehäkukkaan, joka on vain kivenheiton päässä Tampereelta. Paikka on aivan ihastuttava ja voin suositella sitä kaikille. Tarjolla on herkullisen kahvila-ravintolan ja upeiden maisemien lisäksi supisuomalaista luonnonkosmetiikkaa. Toisaalta ei ole aivan pakko lähteä Hämeenkyröön asti ostamaan Frantsilan tuotteita, sillä niitä myy mm. Ruohonjuuri.

Weledan Villiruusu silmänympärysvoiteeni loppui äskettäin ja tilalle piti keksiä jotain uutta. Frantsilan Säteilevä Katse Silmänympärysvoide löysi yllättäen minut, sillä sain sen blogiini. Silmänympärysihon lisäksi olen sipaissut voidetta huulteni ympärille ja jopa lapseni kasvojen kuivaan läikkään. Tuotteen hinta-laatusuhde on loistava, sillä tuubi maksaa alle 20 euroa.




Frantsila Säteilevä Katse lupaus: 
"Silmänympärysvoiteen hoitavat ja ravitsevat luomuyrtti- ja öljyuutokset sekä muut luonnon antioksidanttiset raaka-aineet antavat silmäalueen herkälle iholle kosteutta, joustavuutta ja kirkkautta tasoittaen näin pintaryppyjä ja pikkujuonteita. Samalla turvotus ja silmäpussit madaltuvat sekä stressaantuneet silmät virkistyvät esim. tietokonetyöskentelyä tekevillä henkilöillä."

Oma kokemukseni:
Pidän täyteläisistä silmänympärysvoiteista. En koe esim. geelimäisiä tuotteita tarpeeksi tehokkaiksi itselleni. Voiteen täytyy kosteuttaa hyvin ilman turvotusta. Säteilevä Katse vastasi hyvin vaatimuksiini, se antoi kaipaamaani kosteutta, kimmoisuutta ja pehmeyttä. On ollut ilo huomata, että voide kosteuttaa pitkäkestoisesti. Tuubi yllätti minut oikeastaan ihan täysin.. se on aivan mahtava :). Myös pakkauksen ulkoasu miellyttää silmääni, siitä löytyy ripaus vanhanajan nostalgiaa, josta pidän. Tuote on tuoksuton.

Ainoa negatiivinen puoli jonka keksin, on tuubin iso suuaukko, josta tupsahtaa ulos liian suuri annos. Olen kuitenkin ratkaissut haasteen taputtelemalla voiteen ensin silmieni ympärille ja loput laitan huulteni ympärille. Yhtään ei saa mennä hukkaan :)

Inci?
Selkeä ja helposti avautuva inci on mukavaa luettavaa. Inci on myös runsas kuin kesäinen kukkaniitty, siitä löytyy mm. ratamo, mäkikuisma, peltokorte, voikukka, ruiskaunokki, pihatähtimö sekä poimulehti. Lisäksi luomulaatuiset, kylmäpuristetut kasviöljyt jojoba-, karite-, helokin siemen-, argaani- sekä tyrnin siemen- ja marjaöljyt tekevät voiteesta täyteläisen ja ravitsevan. Santelipuu ja kehäkukka rauhoittavat herkkää silmänympärysihoa. Mustikka, niittyhumala ja villiruusu virkistävät.  Koko inci täällä.
Ei eläinperäisiä ainesosia. Ei testattu eläimillä.

Kenelle?
Luonnonkosmetiikan ystävän kannattaa löytää tämä tuote. Tuotteesta löytyy tehoa myös aikuiselle iholle. Voide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Voi käyttää aamuin illoin. Pieni määrä riittää.

 
Tutustuminen Frantsilan kosmetiikkaan alkoi silmänympärysvoiteesta, mutta matka jatkuu. Elvyttävä yrittisavinaamio on jo korkattu. 

Olisi mukava kuulla muiden kokemuksianne Frantsilasta. Onko teillä sarjan tuotteita käytössä? Tykkäsittekö?

13 kommenttia:

  1. ihanan näköisiä on nuo pakkaukset. jo ihan niiden perusteella voisin ostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mehtäemäntä :)

      Pakkaukset ovat erittäin houkuttelevia, ne poikkeavat täysin muista sarjoista. Suosittelen sarjaa parin tuotteen kokemuksella. Voiko olla mitään hienompaa kuin suomalainen luonnonkosmetiikka :)

      Poista
  2. Kuullostaa tosi hyvältä! Huomasin viime kauppareissulla, että paikallinen Prismakin oli ottanut Frantsilan tuotteet valikoimiin, samoin löytyi Laveraa. Ilmeisesti kysyntää on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Mukava huomata, että me suomalaiset olemme oppineet ostamaan luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  3. Meillä on myös Prismaan ilmestynyt pieni hyllynpätkä luonnonkosmetiikkaa, josta myös Frantsilan tuotteita löytyy. Sitten kun edelliset silmäny,pärystuotteet on käytetty, voisin ehkä kokeilla tätä. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Irina,

      Tämä voide oli todella iloinen yllätys, jota voin suositella myös muille. Mukava pehmeys säilyy iholla monta tuntia, jopa iltaan saakka. Tykkäsin tosi paljon :)

      Poista
  4. Mä oon ihan Frantsila-fani! Tykkään erityisesti just tuosta sy-voiteesta. Se on mulla vakkarina yökäytössä. Ihanaa tavaraa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jenni,

      Hyvä, että saatiin toinenkin mielipide tähän. Loistava voide, samaan tuubin on saatu mahtumaan monta hyvää ominaisuutta :)

      Poista
  5. Täytyypä kokeilla - tuota savinaamiota olen jo hypistellytkin, mutta silloin se vielä jäi hyllyyn, kun tarkoitus on ollut ensin käyttää vanhat pois. No, ei se ihan ole onnistunut;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Voin suositella. Tämä loistotuote herätti mielenkiintoni koko sarjaa kohtaan. Savinaamio on nyt kokeilussa, siitä tulossa oma postaus.

      Poista
  6. Olen kayttänyt jo pidemmän aikaa sarjan tuotteita. Välillä hairahdun kokeilemaan jotain muuta luonnonkosmetiikkamerkkiä, mutta palaan aina jälleen näihin. Sopii minun iholle parhaiten, ovat riittoisia ja kotimaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Arvostan tuotteiden kotimaisuutta kaikessa (ruoasta huonekaluihin). On hienoa, että tarjolla on myös laadukasta kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Frantsilassa yhdistyy monta arvostamaani asiaa :)

      Poista
  7. Varmaan hyvä tuote, kun niin sanot, mutta minä en osta tuotetta, jos valmistajaa ei kiinnosta edes kirjoittaa sisällön nimeä oikein.

    Kasvo voide, yrttisavi naamio, silmänympärys voide.

    *huokaus*

    PS. Meitä kielinatseja on paljon eli kannattaisi todellakin miettiä nämä pakkausasiat tarkemmin, Frantsilalle siis nämä terveiset ja kaikille muillekin, jotka eivät halua antaa itsestään pönttöä vaikutelmaa.

    - KN

    VastaaPoista