Sivut

perjantai 6. syyskuuta 2013

Syyskuun LivBox









LivBox Syyskuu tuli etuajassa, siksi se pysyikin minulle yllätyksenä aina avaamishetkeen saakka. Ilmassa oli iloa ja jännitystä (eli juuri niitä tunteita, joita lähdin alunperin Livboxin kanssa hakemaan). Lähetys on mielestäni tammikuussa alkaneen tilaushistoriani onnistuneimpia, siinä on osuttu asian ytimeen. Sain mielenkiintoisia, käytettäviä ja tuoksuvia tuotteita. Tuotteet toimivat herkullisina maistiaisina ennen täysikokoisen hankintaa. Luulen aika monen tilaajan ihastuvan tähän kuuden tuotteen lähetykseen. Samaan paketiin oli saatu mahtumaan selektiivisen kosmetiikan lisäksi myös marketti-, apteekki- ja luonnonkosmetiikkaa.




BOSS JOUR Pour Femme Eau de Parfum 2ml ja BOSS vartalovoide 50ml oli ihanaa saada. Tykästyin molempiin aivan heti. Tuoksu on mielestäni tyylikäs, naisellinen ja kevyt. Voisin tämän perusteella hankkia tuoksun myös täysikokoisena.

EdP 57€/30ml
Voide 39,90€/ 200ml







Clarins Beauty Flash Balm 15ml pikakaunistaja tuli tarpeeseen. Kasvoillani näkyy väsymyksen merkkejä, jotka olisi mukava taikoa pois. Tämä kannattaa levittää kasvojen ja kaulan
lisäksi myös silmänympärysiholle.  Toimii tarvittaessa myös naamiona. Aika moni kaipaa tuhkimovoidetta ainakin joskus ;)
Ovh 45€/50ml

Sain myös Max Factor Wild Shadow Pots luomivärin kullanvärisenä. Tämä oli kiva yllätys, lämmin kulta voisi jopa sopia minulle. Ovh 7,90



Luis Widmer Puhdistusmaito on näppärä 25ml matkakoko. 
Ovh 16€/200ml

Dr. Bronner Magic Soap vaikuttaa mielenkiintoiselta, sillä se sisältää vain luonnollisia öljyjä. Saippua on biohajoava. Olen aika huono palasaippuoiden kanssa, mutta katsotaan.
3,90€/140g



Mitä piditte? 
Oliko onnistunut LivBox?
Saitteko samat tuotteet?

13 kommenttia:

  1. Mulla boxi odottaa vielä postissa - mietin hetken että kurkkaanko, mutta päätin tyydyttää uteliasuuden ☺
    Edellinen boxi oli jo niin hyvä, että päätin jatkaa tilausta, lokakuu on nykyisen viimeinen.

    Ei pahalta näytä tämäkään, saas nähdä onko valikoima sama :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,

      Yleensä kurkin aina LivBoxit etukäteen, mutta nyt lähetys pääsi yllättämään :). Tilaukseni katkeaa nyt, mutta tämän perusteella voisin kyllä katsoa vielä seuraavat kolme.

      Poista
    2. presiis sama sisältö, taidan mennä samantien jatkamaan suraavan kolme kuukautta :D

      Poista
  2. Minä tykkäsin. Jatkoin tilausta tämän perustella. Itse pidän oliivipalasaippuasta, olen käyttänyt sitä muutaman vuoden ja olen päässyt kainaloiden kuivuudesta täysin eroon. Kokeillaa nyt tätä saippuaa, kuivattaako vai ei. Clarinsin voidetta olen joskus ostanut ja muistin, että pidin siitä kovasti. Olen vain unohtanut koko tuotteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Kiva, että tämä miellytti myös sinua. BOSS ja Clarins olivat mielestäni lähetyksen helmet :).

      Poista
  3. Mä arvasin, kun testasin Jour Puor femmeä blogissani, että saattaisit pitää aiitä. Hassu sattuma, että se oli myös Liv-boxissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna,

      Hauskaa, että tiesit minun ihastuvan tähän. Olit taas oikeassa :)

      Poista
  4. Mä sain muuten ihan samanlaisen boxin, mutta saippuan tuoksuna mulla oli laventeli. Sain saman luomivärin sävynkin ja se tuntuu itselleni vähän vieraalta (vaikka selkeän lämminsävyinen olenkin), mutta muuten boxi oli täysi kymppi, tykkäsin todella paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marisa,

      Laventeli-saippua kuulostaa kivalta, olisin huolinut kyllä senkin :). Kulta on vieras sävy minullekin, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla tätä jossain iltameikissä.

      Poista
  5. Kirjoittelin taannoin Dr. Bronnerin saippuoista - tosin käytän itse 18-in-1 -sorttia, joksevaa sellaista. Jos asia kiinnostaa, vilkaiskaapa tänne:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/08/reissunaisen-ja-kauniiden-julkkisten.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei DD,

      Voi kiitos :). Tämä linkitys tuli tarpeeseen.

      Poista
  6. Mäkin olin tulossa kommentoimaan tuota Dr. Bonneria, että siitähän oli ihan Iltiksessäkin juttua :) Itse en ole vielä saippuaa testannut, meinasin keväällä tilailla &Other Storiesilta, mutta haluamani vaihtoehto oli just silloin loppunut. Iherbissäkin oli nyt vähän kehno valikoima, kenties joskus tieni kohtaan tuon saippua kanssa ^_^ ( ja kyllä, Gwyneth viimeistään sai minulle "myytyä" ajatuksen tuosta saippuasta! )

    Clarinsilla on muuten todella tehokas sy-voide, joka taisi olla tuon tuhkimoaineen pikkusisar :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Salka,

      Dr. Bronner vaikuutta mielenkiintoiselta sarjalta. Täytyy tutustua siihen paremmin. Tuo pikkusisar on myös kiinnostava. Kiitos vinkistä :)

      Poista