Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuorossa on hehkutusta


Olen erittäin kuivaihoinen - siis mallia korppu tai rusina, joten en voisi elää ilman vartalovoiteita. Rasvaan itseni päästä varpaisiin aina iltaisin suihkun jälkeen. Ilman rasvausta ihoni hilseilee ja kiristää ikävästi. Onneksi pääsen edes kesällä vähän helpommalla. Tykkään täyteläisestä voiteesta, joka imeytyy ihooni hyvin, ilman tahmeaa tunnetta. Olen kokeillut monenlaisia vartalovoiteita. Viimeisimmät suosikkini ovat olleet luonnonkosmetiikkaa.


Tutustuin Laveraan noin vuosi sitten, jolloin Ruohonjuuren testeri onnistui vakuuttamaan minut, eikä myöhempikään yhteiselo ole tuottanut pettymyksiä.
Lavera Macadamia Passion purkki on enää kaunis muisto,
Lavera Coconut Dream tuubi on jo puoliksi tyhjä ja 
Lavera Karpalo & Argan on jo korkattu.
Myös siskoni sai osansa Lavera innostuksestani,
sillä hän sai joulupukilta Lavera Ruusu vartalovoiteen,
Laveran silmänympärysvoiteen ja päivävoiteen. 
Siskoni oli kovin iloinen saamastaan lahjasta, 
joten Lavera-innostus taitaa olla tarttuvaa laatua :)



Uutuus Lavera Cranberry & Argan Vartalovoide - siis karpalo & argan - on kehitetty kuivalle ja vaativalle iholle. Tuubi pitää sisällään mm. sheavoita, auringonkukkaöljyä, karpaloa ja kofeiinia. Voiteen sanotaan edistävän solujen uudistumista ja tekevän ihosta pehmeän ja sileän.

Kookos on ollut minulle helppoa rakkautta, josta lapsenikin on jo saanut osansa. Karpalon taas ajattelin käyttää ihan itse. Voide toimii hyvin ihollani ilman tahmeaa tunnetta. Pehmeys on myös kestävää laatua, sillä palaan tuubille aina vasta seuraavana iltana. Uutuus jatkaa mielestäni samaa loistavien vartalovoiteiden linjaa. Myös hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.

Olen ostanut Laveraa mm. Ruohonjuuresta ja netissä Cosmeryasta
ja Hyvinvoinnin tavaratalosta. Kaksi viimeistä ovat affiliate-linkkejä.

Löytyykö muita rusinoita?
Suosikki vartalovoiteenne?


Lavera uutuus Karpalo & argan on saatu blogin kautta, muut olen ostanut itse.

8 kommenttia:

  1. Coconut Dream on ehkä se ykkössuosikki kaikista Laveran bodylotioneista, vaikka hyviä ne muutkin on. Tuo vaniljan ja kookoksen yhdistelmä vaan on täysin vastustamaton. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi samaa mieltä, Vanilja ja kookos sopii hyvin yhteen, tuoksu on herkullinen :)

      Poista
  2. Kookos-vanilja -maailmasta minulla on Laveralta ainoastaan vartaloöljy, mutta tuoksu on todellakin vastustamaton :) Täytyykin pistää hankintalistalle myös tuo Kookos-vanilja Vartalovoide! Ps. Minultakin on tulossa postaus tuosta samaisesta Argan & Cranberry Vartaloemulsiosta (ja samalla muista Laveran tuotteista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookos ja vanilja on herkullinen ja Karpalo-uutuus taas tuo kivaa vaihtelua. Jään kuulolle odottelemaan Lavera postaustasi :)

      Poista
  3. Mulla itselläni on kokemusta Laveran hunajalotionista ja voi jestas, kuinka hyvälle se tuoksuu, ihan rakastamaltani Lidlin appelsiiniherkuttelujogurtilta :D Ihana juttu on myös ollut se, että ihoni on kestänyt rasvan, en ole saanut kutinaa/näppylöitä siitä :) Oikein hyvä hinta-laatusuhde noilla rasvoilla kyllä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tuli kiire hommata myös tuo mainitsemasi Lidlin jugurtti, kun noita vartalovoiteita ei kannata mennä syömään - vaikka ne tuoksuvat kyllä syötävän hyviltä :)

      Poista
  4. Rusina täällä moi! Luonnonkosmetiikan voiteet kyllä tuppaavat olemaan tehokkaimpia (Weleda ja Lavera suosikkeina), mutta suursuosikkeja ovat myös Lumenen Arctic Aqua sekä Kicksin Pure Natural Oilsin pumppupullossa oleva vartalovoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa tavata kohtalotoveri :). Kiitos vinkistä tuon Lumenen ja Kicksin suhteen. Yritän muistaa kokeilla myös ne jossain välissä.

      Poista