Sivut

torstai 21. elokuuta 2014

CLEAN Cool Cotton



Tämän kesän lempituoksuni oli CLEAN Shower Fresh. Nyt vuorossa on aivan toisentyyppinen tuoksu eli viileän raikas CLEAN Cool Cotton. Sarjan tuoksut ovat perinteisesti olleet raikkaita, kevyitä ja helppoja arkituoksuja, eikä Cool Cotton tee poikkeusta. 

Cool Cotton tuo mieleeni hetken, joka enteilee sadetta. Puhtaat lakanat keinuvat lämpimässä kesätuulessa, mutta ilmassa tuoksuu jo kosteus. Pelastan pyykit narulta ja juoksen sisälle mieli täynnä helpotusta. Pyykeissä tuntuu vielä auringon lämpö ja nenääni leijailee kesän pehmeä tuoksu.



Tuoksu on mielestäni puhtaan raikas, iloinen, omaperäinen ja huoleton. Alkuvaikutelma on pirteän sitruksinen. Tuoksu kuitenkin pehmenee hetken päästä mukavan kermaiseksi - ilman makeutta.

Kirpeän raikkaan ensituoksun muodostavat Italian bergamotti, vihreä omena ja sitruunan kuori. Sydäntuoksu on miellyttävän pehmeä, sen takana ovat mimosan kukka, minttu ja puuvilla. Pohjatuoksu jatkaa pehmeää linjaa, sen tuoksusta voi löytää kermaisen myskin, persikan kuoren ja meripihkan sävyjä.

 Ilmassa tuoksuu jo syksy, 
mutta paahteisen kesän jälkeen viileät päivät tuntuvat mielestäni mukavilta. 
Harmi, että syksy tuo mukanaan myös sateita.
Pidättekö syksystä?



CLEAN Cool Cotton on saatu kuvattavaksi blogin kautta.
Lisätietoa sarjan tuoksuista saat täältä.

10 kommenttia:

  1. Tää kuulostaa varsin ihanalta tapaukselta. Täytyy käydä tuoksuttelemassa joku kerta! Mulla ei ole Clean -tuoksuista oikeastaan mitään kokemusta, paitsi blogeista oon lukenut näistä kehuja :)

    Kesässä on omat hyvät puolensa, mutta niin on syksyssäkin. Jollain tapaa syksy on musta ihanan tunnelmallinen, vaikka onkin pimeää ja sataa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidän vuodenaikojen vaihtelusta. On kiva ottaa esiin kynttilät ja tunnelmoida :)

      Poista
  2. Pakko käydä nuuhkuttelemassa. Näitä olen kyllä käyttänyt muutamaakin, mutta aina parin tunnin päästä alkavat tuoksua iholla väljähtäneelle eli sanottakoon näin, oma ihoni ei sovi Cleanille.... Ja nämä niin ihania, voi harmitus.

    Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tuoksut ei yksinkertaisesti sovi kaikille. Oma iho kuitenkin loppupeleissä ratkaisee erityisesti sydän- ja pohjatuoksun sävyn. Onneksi ihania tuoksuja on markkinoilla paljon :)

      Poista
  3. On niin houkutteleva kuva ja kuvaus, että taidan seuraavalla kaupunkikierroksella käydä haistelemassa näitä. Aina on tilaa raikkaalle ja neutraalille työtuoksulle, nyt käytössä on Light Blue.

    VastaaPoista
  4. Tähän tuoksuun liittyy pieni tarina. Olen siis tämän ostanut ja käytän parhaillaan mutta se ei ollut rakkautta ensinuuhkaisulla:)
    Olin ystäväni mökkivieraana aiemmin kesällä ja poikkesimme siellä isoon kauppakeskukseen ja sen kosmetiikkamyymälään -tietenkin. Kassalla oli pikkuisia Cool Cotton-pulloja, josta suihkaisin samplet kämmenselkään ja ystäväni mielestä se haisi miesten suihkusaippualle enkä minäkään oikein innostunut. Poistuimme kauppakeskuksesta ja matkalla aloin nuuhkia uudelleen kättäni. Tuoksu oli oikein puhjennut kukkaan ja se oli niin ihana, että haistelimme ajomatkan aikana kumpikin vuoron perään kättäni:D
    Kotiin päästyäni menin liki ensitöikseni Kicksiin, josta kotiutin pikkupullon tätä ja joutunen ostamaan vielä toisenkin, isomman. Tuoksu ei kestä kovin pitkään iholla mutta sitä voi huoleti lisätä eikä se minusta muutu kuten joskus käy kun lisää tuoksua päivän aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta tarinasta Sissi! Puhumme todellakin samasta tuoksusta. Epäilen, ettei monikaan tule ostaneeksi tätä yhden kirpeän nuuhkaisun perusteella. Ja olet oikeassa keston suhteen. Cleanin tuoksuja pitää lisätä vielä toinen kierros päivän aikana :)

      Poista
  5. Tämä Cool Cotton on varmaan myös hyvä, ainakin jos on uskomista muihin Cleanin tuoksuihin. Mä olen silmittömän rakastunut siihen voittamaani Shower Freshiin enkä ainakaan vielä aio siitä luopua tuli syksy tai ei. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shower Fresh on edelleen omassa käytössäni ykkössijalla, :)

      Poista