Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kuorinta ja naamio - testissä Denova Pro


Kasvoille on hyvä tehdä noin kerran viikossa tehokkaampi hoito. Minun tehohoitoni on ihonkuorinta ja kasvonaamio. Kuorinta poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen levitettävä kasvonaamio rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Tehoaineet imeytyvät paremmin, kun kuollut ihosolukko on poistettu ihon pinnalta. Huom. kuorintaa ja naamiota ei levitetä silmänympärysiholle. Tälle alueelle on omat hoitotuotteensa.

Sain valita Denova Pro sarjasta itselleni sopivat testituotteet. Valinta ei ollut helppo, koska tuotesarjassa oli monta minulle sopivaa tuotetta. Haluanko kesän jälkeen kosteutta ja elinvoimaa (kuivalle ja normaalille iholle) vai heleyttä ja kiinteyttä (uudistava ja kirkastava hoito)? Tarvitsen molemmat, kiitos :). Mutta valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon.


Denova Pro Mikrodermabraasio alumiinioksidikristalleilla kuorii tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Voidemaisessa tuotteessa tuntuvat pienet kristallihiukkaset. Hieroin voiteen aavistuksen voimakkaammin kasvojen t-alueelle, koska tämän alueen iho kestää tehokkaampaa käsittelyä. T-alueen talineritys on runsaampaa. 

Ihoni tuntui 5 min käsittelyn jälkeen pehmeältä. T-alueen karheus oli poissa. Kuorinta oli niin tehokas, että sopiva hoitoväli (minulle) on noin kaksi viikkoa. Esim. rasvaiselle iholle käsittelyn voi tehdä useammin.

Denova Pro Smoothing mask on voidemainen naamio, joka on helppo levittää kasvoille ja kaulalle. Ihoni tuntui 10 min käsittelyn jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Myös kasvojeni väri näytti kirkastuneen. Naamio vaikuttaa juonteita silottavasti. Voin hyvin uskoa tämän, koska kuivassa ihossa juonteet ovat teräväreunaisia, kun taas hyvin kosteutetussa ihossa reunat pehmenevät. Käytän tätä naamiota noin kerran viikossa. Mikrodermabraasio alumiinioksidikristalleilla, 60 ml

  • Kuorii kuollutta ihosolukkoa.
  • Puhdistaa ihohuokoset perusteellisesti. 
  • Pehmentää ihoa ja antaa sille nuorekkaan hehkun. 
  • Madaltaa juonteita näkyvästi. 
  • Suojaa ihoa kuivumiselta.
Vaikuttavat aineet:
E-vitamiini, A-vitamiini, ursolihappo, provitamiini B5 (D-pantenoli), oligopeptidit (mikrokollageeni), alumiinioksidimikrokristallit, aktiivinen anti-ageing koostumus Silottava kasvonaamio, 60 ml

  • Vahvistaa ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä. 
  • Stimuloi hyaluronihapon tuotantoa. 
  • Ravitsee ja uudistaa ihoa intensiivisesti.  
  • Silottaa juonteita näkyvästi.

Vaikuttavat aineet:
E-vitamiini, retinoli, provitamiini B5 (D-pantenoli), puna-apilauute 

DENOVA PRO on palkittu ammattilaissarja, joka on suosittu Keski-Euroopassa. Sarjasta on tullut suosittu myös Suomessa. Sitä myydään jo yli 300 kauneushoitolassa. Sarjan suosion taustalla on korkea laatu, laaja valikoima ja edullinen hintataso. Kaikki tuotteet ovat 100 % allergiatestattuja. Sarja ei käytä eläinkokeita.

Lue lisää Denova Pro tuotesarjasta Face Helsingin sivulta.

Denova Pro jällenmyyjät löydät täältä.

Denova Pro Suomi facebook-sivuille pääset tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti