Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

Artdeco kevätmeikki ja salaperäinen tassu





Postilaatikostani löytyi viime viikolla yllätys, jonka takana oli Aila Airo. Kuori piti sisällään kolme ihanaa kevätuutuutta. Lähettäjä oli valinnut tuotteet huolella, sillä nämä sopivat minulle täydellisesti. Artdeco Art Couture huulipuna on lämmin roosa "Cream Soft Pink 268". Sain myös saman sävyisen vedenkestävän Artdeco Soft Lip liner huultenrajauskynän. Tämä pari sopii hyvin arjen huulimeikkiin, joten se oli helppo ottaa heti käyttöön.

Artdeco Emilio de la Morena kevätkokoelma 2015 on värimaailmaltaan ruusunpunainen, aprikoosi, pinkki ja mintunvihreä. Espanjalaissyntyinen Emilio de la Morena on vuonna 2005 perustamansa muotitalon johtaja ja palkittu muotisuunnittelija. Tänä keväänä Emilio esittelee myös oman syyskokoelmansa Lontoon muotiviikoilla.




Artdeco Blush Couture Creative Expression poskipunassa yhdistyy kolme kaunista pastellisävyä. Minulla on ollut Artdecon poskipunia, joten tiedän, että niissä riittää pigmenttiä ja laatua vaativaankin makuun. Punassa on myös kaunis kevyt hohde. Emilion suunnittelema koristekuvio on vielä rikkomatta - ehkä maltan hetken.




Salaperäinen tassu iski jälleen ja vei kukat. Tassumies liikkuu äänettömästi ja on luonteeltaan viekas kuin kettu. Näppärät tassut saavat kaiken katoamaan - avaimista kuvausrekvisiittaan. Meillä etsitäänkin usein tassumiehen piilottamia tavaroita.




Kokoelman kiinnostavin osa lienee kevään uusi mosaiikkirasia, johon mahtuu kahdeksan luomiväriä. Kevään uutuusvärit ovat lila, minttu, vaaleanpunainen ja vaalea lumi. Kannen kuvioinnin Emilio on suunnitellut kunnianosoituksena taiteilija Max Billille, jonka 1930-luvun taide oli hyvin graafista ja modernia.

Mitä pidätte Artdeco keväästä?



11 kommenttia:

  1. Ihania uutuuksia. Aila Airon ihmiset ovat suorastaan ihmeellisiä, rautaisia ammattilaisia ja saavat tuntemaan olon erityiseksi. Artdecon meikit aivan mahtavia ja nuo magneettirasiat. Rasiahulluhan haluaisi niitäkin keräillä. ;)

    Aurinkoista päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoelma on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten ei kannata miettiä liian pitkään. Artdecon vahvuus on nopea uudistuminen - neljä kokoelmaa vuodessa. Ja myyjä on aina alan ammattilainen, joka osaa asiansa.

      Kivaa päivää Tiia <3

      Poista
  2. No nyt menin taas sanattomaksi, ihania, vallan ihania ja kun päätin että juuri nyt en tarvi mitään täydennyksiä meikkivarastoon, mutta yllätinpä itseni taas! Upeat värit ja kyllä rasiat ja hylsytkin ihanilta näyttää ja tassumies, voi miten ihania on Sinun kisupojat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei tarvitse tehdä mitään yksin - aina on paikalla tassumies tai pari :)

      Artdecon huulikynä voisi muuten olla vastaus siihen aikaisempaan kysymykseesi. Kynä estää värin liukumisen pois huulilta.

      Poista
  3. ArtDecon huulipuna on yksi parhaista mitä itselläni on. Ihanan kestävä puna, kun aamulla laittaa, niin se on vielä iltapäivällä ihan hyvänä huulilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä. Puna vaikuttaa kestävältä, eikä kuivata huuliani, Voisin kuvitella, että toi kevään uusi pinkki on täydellinen valinta sulle :)

      Poista
  4. Toi poskipuna aiheutti mussa pienen huokauksen ja juu en ole ehtinyt kuvaamaan sitä, enkä todellakaan raaski koskea siihen sitä ennen. :)

    VastaaPoista
  5. Ihana tassumies ^_^ Ja oi, mikä poskipuna! Poskipunapakkauksesta tulee aavistuksen mieleen Guerlainin Emilio Pucci meteoriitit, jotain samaa fiilistä :)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista