Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Clarins Garden Escape kevät





Yksi selvä kevään merkki - valon lisääntymisen lisäksi - ovat kosmetiikkasarjojen uudet kevätkokoelmat. Clarins kevät miellyttää silmääni superpaljon. Se on sisältää paljon suloisen pehmeitä sävyjä, ihanaa laatua ja jopa kukkarolleni sopivia hintoja. Ja noi kauniit kullanväriset pakkaukset... aivan ihania <3




Talven ykkösposkipunani on ollut Clarins Blush Prodige Tawny Pink. Pidän punan koostumuksesta, siinä on sopivasti pigmenttiä ja kevyt hohde. Pakkauksen sivellin toimii vain hätäapuna, parasta jälkeä syntyy vähän suuremmalla siveltimellä. Tämän kevään sävy on astetta pehmeämpi vaalea roosa Sweet Rose 09, joka näyttää poskella ihanan kevyeltä ja raikkaalta.




Kevään uusi Garden Escape 6-colour -luomiväripaletti sisältää kuusi herkullista sävyä, joista suosikkejani ovat ruskea, valkoinen ja kaksi eri vaaleanpunaisen sävyä. Tämän kevään trendiväri on vihreä, mutta olen vihreiden sävyjen kanssa suoraan sanottuna vähän avuton. En koe niiden sopivan kovinkaan hyvin tummansinisiin silmiini, mutta voisin toki ajatella asiaa uudella tavalla. Ehkä aavistuksen vihreää voisi sovittaa yhteen ruskea värin kanssa tai laittaa yhteen vastavärin eli vaaleanpunaisen kanssa? 

Rasia näyttää upealta. Olen viettänyt sen kanssa jo paljon laatuaikaa, jonka seurauksena pääni on täynnä uusia ideoita. Värejä voi käyttää joko kuivana tai kosteana - vain mielikuvitus on rajana.




Kevään uusista huulimeikeistä valitsin testiin kaksi, joista toinen tuli käyttöön heti. Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna liikkuu mielestäni kiillon ja huulipunan välimaastossa, joten sitä on helppoa käyttää monella tavalla - joko yksinään tai toisen punan päällä. Omaan silmääni puna näyttää kauniilta, kostealta ja kuultavalta. Tunne on varsin miellyttävä. Kuvassa on oranssi orange 04, joka sopii lämpimään ihonväriini täydellisesti.

 Huulipuna sisältää huulia hoitavia mm. mangon ja voipuun uutteita ja E-vitamiinia. Mukaan on laitettu myös mineraalihelmiäistä ja 3D Radiance-pigmenttejä, joiden vaikutuksesta valo heijastuu huulista kauniisti. Kurkkaa jutun alla olevan kuva :)





Clarins kehitti ensimmäiset kasvo- ja vartaloöljyt jo yli 60 vuotta sitten. Tänä keväänä kauppoihin on tullut jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä. Clarins Instant Light Lip Comfort Oil -huulikiille on pieneen pulloon pakattu öljy, joka sisältää erilaisia kasviuutteita - mm. hasselpähkinä-, mirabelle- ja jojobaöljy. 

Öljy tuntuu huulilla hyvältä, se ei ole yhtään tahmea. Se myös hoitaa ja kosteuttaa erittäin hyvin. Kokeiluun saamani kevään kausiväri Rasberry on kevyt ja pirteä pinkki, joka antaa kivasti tilaa myös huulten omalle sävylle. Öljy tuoksuu nenääni hedelmäisen hyvältä. Hauska ja erittäin käytettävä uutuus :)


Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna "orange 04"


Mitä mieltä olette Clarins keväästä?

Minua houkuttelee ostaa lisää Instant Light Lip Balm Perfector -huulipunia. 
Aivan mahtava laatu <3


 Kaunista kevätpäivää kaikille!


Hinnat:
Garden Escape 6-colour -luomiväripaletti, ovh 48,80-
Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna ovh 19,90-
Instant Light Lip Comfort Oil -huulikille 19,90-
 Rouge Prodige -poskipuna, suositushinta ovh 41,40-

12 kommenttia:

  1. Onpahan kauniita ja sellaisia nuo luomivärit, että miten raaskii rikkoa tuota pintaa edes! Kauniita sävyjä ja nuo huulipunat ja kiillot just niin mun sävyjä. Clarinsin meikeistä olen aina tykännyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväripaletti on kuin koru, niin kaunis. Sen koristepintaa ei tee mieli rikkoa, mutta pakkohan se on :)

      Poista
  2. En ole ostanut luomiväripalettia, mutta olen kovasti kaivanut laatikosta vaaleanpunaisia ja vihreitä sävyjä ja yhdistellyt niitä silmämeikkiin. En taida edes uskaltaa käydä missään liikkeessä katsomassa "oikeasti" kevätkokoelmaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotona pysyminen lienee varmin tapa säästää. Kevätkokoelmat ovat todella houkuttelevia. Pitkän talven jälkeen tunnen tarvitsevani hyvitystä :)

      Poista
  3. Tosi kauniisti sopii sinule tuo oranssi kevytpuna. Kuvakin siitä on vastustamaton, täynnä kevään riemua! Muutkin houkuttelevat kyllä. Kävin eilen Sokoksella meikkiostoksilla ja myyjä vilautti kaapista noita uutuuksia. Vihreä ei kuulu suosikkeihini, mutta itse paletti on upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi puna on herkullinen ja kaunis - tykkään :). En yleensä koskaan osta vihreää luomiväripalettia, mutta paletin osana vihreä voisi jopa toimia.

      Toivottavasti löysit jotain kivaa :)

      Poista
  4. Upeat luomivärin sävyt ja tuo rasia, aikas juhlallinen, uskaltaako siihen koskea, katsoa vain! Tuo huulipuna on Sinulle niin kuin tehty, kaunis väri ... nyt kysyy maalainen.... tarvitseeko se rajauksen, vanhan naisen poimut ylähuulen tuntumassa imevät ihmeesti itseensä väriä nenään asti ilman rajausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys Saila! Rajaus estää värin liukumisen pois huulilta, joten se kannattaa laittaa. Itse sipaisn värin suoraan huulilleni, kun juonteita ei vielä ole. Sinuna kokeilisin myös primeria huulipunan alle :)

      Poista
  5. Musta toi luomiväripaletti on koko kevään kaunein, siinä on omaan makuuni täydelliset värit. Ihanan pehmeät pigmentit niissä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella onnistunut paletti, josta moni löytää hyviä sävyjä. Kokeilin muuten jo vihreitä sävyjä. Ne sopivat yllättävän hyvin. Ja pigmenttiä tuntuu olevan kiitettävästi :)

      Poista
  6. Todella kauniita sävyjä!
    Ihania kuvia taas täällä :-)

    VastaaPoista