Sivut

torstai 12. helmikuuta 2015

Dr. Hauschka uutta




 Olen ottanut ilolla vastaan Dr. Hauschkan uudet napsukorkkiset 145ml vartalovoidetuubit, jotka ovat saapuneet kauppoihin lasipullojen rinnalle. Nämä on helppo napata mukaan jumppakassiin tai matkalle. Voide tuntuu myös aikaisempaa paksummalta, joten se on käytössä mukavan kermaista ja hyvin imeytyvää. Olen kuivaihoinen, joten vartalovoiteita kuluu paljon. Rasvaan ihoni yleensä heti suihkun jälkeen, sillä olen huomannut voiteen imeytyvän parhaiten nahkeaan ihoon. Ilman rasvaamista ihoni suorastaan rapisee pois. Onko teillä samaa talvihaastetta?




Vartalovoiteita on kolme erilaista tuubia, joista olen saanut testiin kaksi. Suosikkini on Dr. Hauschka Manteli vartalovoide, joka sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Voide sisältää mm. mantelin siemenöljyä, mäkikuismaa, masmaloa ja kitten-malvauutetta. Ja miksi tämä on niin hyvä? Voide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja vahvistaa eli koen ihoni pysyvän pitkään kivan pehmeänä ja joustavana - tämän kanssa voin jopa hetkeksi unohtaa olevani kuivaihoinen. Pidän myös voiteen tuoksusta, joka tuo mieleeni kaikki ihanat mantelileivonnaiset :)





Dr. Hauschka Ruusu vartalovoiteen vahvuus on mielestäni aito ruusuntuoksu, joka saa aikaan ylellisen olon ihan tavalliseen arki-iltaan - kuningatar-fiilis. Aidon tuoksun takana on ruusuöljy ja villiruusu-uute, mukana on myös ruusuvahaa. Eteeristen öljyjen tuoksut haihtuvat ihon lämmön vaikutuksesta, joten tuoksusta saa nauttia sopivan pitkään.

Kolmas tuubi on Dr.Hauschka Laventeli-Santelipuu vartalovoide, jota minulla ei nyt ollut testissä. 

Lisäksi on hyvä muistaa, että Dr. Hauschkan tuotteet ovat erittäin korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa - sertifioitu NATRUE- ja/tai BDIH-standardin mukaan. Sanomattakin on selvää, että tuotteet eivät sisällä synteettisiä tuoksu-, väri tai säilöntäaineita. Eikä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai silikoneja. Tuotteet on myös dermatologisesti testattu.


Onko teillä käytössä mitään Hauschkaa?


8 kommenttia:

  1. Tää tuubi-uudistus on ihan valtavan hyvä juttu. Tykkään Hauschkan vartalovoiteista, mutta ne lasiset purkit ovat olleet hiukan pelottava asia itselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasipullo on kyllä kaunis, mutta tuubi on käyttömukavampi. Tuubi on myös helpompi saada tyhjaksi, joten se tulee käytettyä viimeiseen pisaraan :)

      Poista
  2. Hauschkalta sain syksyllä juuri noita tuotteita pieninä minituubeina ja metallirasiassa kokeiluun. Söpöjä olivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut kokeilussa myös ne minituubit, mutta koska rasvaa kuluu, tykkään enemmän näistä vähän suuremmista :)

      Poista
  3. Apua, nämä on menneet multa aivan ohi! Käytän litran verran vartalovoidetta kuukaudessa, ja Hauschka on lempimerkki, eli pitäähän tuollainen käydä hakemassa. :)

    VastaaPoista
  4. Joskus olen kokeillut jotain Hauschkan voidetta enkä kyllä siitä mitään vikaa löytänyt:)
    Hyvä tietää, esim.uimahallille vähän parempi ottaa matkaan kuin lasinen versionsa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasipullo on kiva kylppärin hyllyssä, mutta tuubia on helpompi käyttää :)

      Poista