sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

BOSS JOUR LUMINEUSE EdPBOSS JOUR –tuoksulle lanseerattiin maaliskuussa kevyt ja kuulas sisartuoksu BOSS JOUR LUMINEUSE Pour Femme. Tuoksu jatkaa tutun naisellista, tyylikästä ja hienostunutta linjaa, jonka keulakuvaksi itsevarma Gwyneth Paltrow sopii mielestäni erittäin hyvin. 

Tuoksuhyllyssäni on kaikkiaan kolme Boss Jour-tuoksua. Olen pitänyt kaikista, mutta tämä kevään uutuus on raikkaudessaan ehdoton suosikkini. Tämä valoisa ja heleä tuoksu sopii kevääseen ja kesään paremmin kuin hyvin.
 Tuoksun alku on sitruksisen pirteä. Se pirskahtelee ja kuplii hauskasti nenän limakalvoilla. Tuoksun alun muodostavat  agathosma, sitruuna ja lime.  Alun vallattomuus pehmenee hieman tuoksun sydäntä kohden mentäessä. Vaalea kukkaissydän on tehty kielosta, hunajaisesta kuusamasta ja raikkaasta freesiasta. Pohjatuoksu on kaunis, tyylikäs ja hillitty, sen takaa löytyy ambra, valkoinen koivu ja iiris.
Boss jour tuoksupullot ovat kuin ylväitä pilvenpiirtäjiä. Boss Jour Lumineuse -pulloa koristaa valkoisen pullon ja lasimaisen korkin lisäksi hopeinen koristeraita, josta valo heijastuu kauniisti.

Uusi Boss kestää ihollani pitkään - ainakin sen kuusi tuntia. Tuoksu valloittaa myös sopivalla intensiteetillään. Tämä sopii epäilemättä erittäin hyvin kesäjuhlaan tai terassille. Aivan ihana <3

Pidättekö Bossin tuoksuista?
VALIKOIMA:
BOSS JOUR LUMINEUSE EDP 30 ml OVH 63,90 €
BOSS JOUR LUMINEUSE EDP 50 ml OVH 86,90 €
Lehdistönäyte

7 kommenttia:

 1. Pullo on kaunis yksinkertaisuudessaan. Tuoksua en ole tuoksutellut, mutta tykkäsin siitä edeltävästä Bossin naisten tuoksusta, en nyt muista nimeä. Minun piti se hankkia, kun sain näytteen Livboxista, mutta se jotenkin unohtui. Voisin siis kuvitella, että pitäisin tästäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boss Jour tuoksut ovat hyvin samanlaisia - tyylikkäitä ja naisellisia. Jos pitää yhdestä, ihastuu todennäköisesti myös toiseen :)

   Poista
 2. Oho, tuota en ole nähnytkään, ja pullo on ehkä kaunein kaikista Boss-pulloista! Pidän kovasti siitä vaaleanpunaisesta tuoksusta ja houkuttelin yhden ystäväni ostamaan sen itselleen, koska hänellä on ennestään se musta iltatuoksukin.

  On muuten ihana kukkakimppu taustana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin ystäväni käyttää tämän edeltäjää eli vaaleanpunaista Boss Jouria. Nämä ovat aika ihania :)

   Meillä on usein tuoreita kukkia. Onneksi niitä saa kohta ilmaiseksi omalta pihalta :)

   Poista
 3. Tykkään, Bossin tuoksut ovat sellaisia kivan simppeleitä, mutta samalla arvokkaan oloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkäitä tuoksuja, näihin on helppo ihastua :)

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä tuoksulta. Mä rakastan tuoksuja, jotka ovat hedelmäisiä.

  VastaaPoista