Sivut

torstai 16. huhtikuuta 2015

Testissä italialaista luonnonkosmetiikkaa



Italialainen luonnonkosmetiikka kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta, eikö? Bottega Verden tarina alkaa jo vuodesta 1972, jolloin pieni yrttikauppa perustettiin Italian Toscanaan. Tämän päivän BV on jo hyvin tunnettu merkki maailmalla. Sarja johtotähtiä ovat mm. luonnon aktiiviaineet, tuotekehitys ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa.

Tuotevalikoima vaikuttaa silmiini erittäin runsaalta, joten tuotteiden valitsemiseen kannattaa varata aikaa - kiinnostavia löytyy aivan liian paljon. Huomioni kiinnittyy myös sarjan edulliseen hintatasoon, joka on varmasti monen mieleen. Kaupassa on ilahduttavan paljon alehintaisia tuotteita. Tuotteita voi ostaa nettikaupan lisäksi myös Helsingin Fabianinkadun liikkeestä ja apteekeista.




Ihoni on herkkä aikuinen sekaiho, joten valitsin testiin (yhdessä sarjan oman kosmetologin kanssa) Bottega Verde SENSITIVE SKIN keramidivoiteen, jonka ajattelin sopivan hyvin kasvovoiteeksi sekä aamulla että illalla. Voiteen sisältämä antioksidanttinen Maxnolia-yhdiste on tehty magnolia- ja viinirypäleensiemenuutteesta, se rauhoittaa ihon punaisuutta ja couperosaa palauttaen ihon luonnollisen pH-tasapainon. Keramidi puolestaan palauttaa ihon kosteustasapainon, suojaa ja vahvistaa ihoa. Voide sopii normaalille ja sekaiholle.

Kauniin vaaleanvihreä voide on pakattu lasiseen pumppupulloon, joten siitä pisteet. Tuoksu on kiva ja hyvin mieto. Voide imeytyi nopeasti ja jätti iholle mukavan pehmeyden ja samettisuuden. Pidin myös voiteen punoitusta tasoittavasta vaikutuksesta. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä vielä toisenkin pullollisen, niin ihanaa tämä oli.

 Keramidivoiteen kaveriksi valitsin näppärään pumppupulloon pakatun  Bottega Verde SENSITIVE SKIN -  2 in 1 puhdistusmaito/kasvoveden, joka lupaa puhdistaa hyvin sekä meikin että epäpuhtaudet. Tuotteen sisältämä kasvovesi tasapainottaa lopuksi ihon pH-tasapainon, joten kasvot eivät kiristä pesun jälkeen. Voide levitetään kasvoille ja poistetaan vanulapulla pyörivin liikkein. Kasvoja ei tarvitse huuhdella lopuksi. 

Käytin puhdistusmaitoa jo koko pullollisen ohjeen mukaan eli en huuhdellut kasvojani lopuksi vedellä. Kevyt meikki lähti hyvin ja ihoni tuntui puhtaalta ja pehmeältä käsittelyn jälkeen. Vanulappuja kului paljon, mutta puhdasta tuli ihoa kuivattamatta.


 Onko BV jo tuttu?

Olkaahan kuulolla,
huomenna on luvassa ihana BV arvonta :)



Hinnat:
SENSITIVE SKIN - Herkän ihon keramidivoide 50ml 25,19 € 
 SENSITIVE SKIN - Herkän ihon 2 in 1 puhdistusmaito/kasvovesi 190ml 18,17 €


6 kommenttia:

  1. Ostin syksyllä Italiasta kasvovoiteen, en ole vielä käyttänyt sitä. Merkki kiinnostaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. BV on minullekin vielä ihan uusi sarja, mutta alku vaikuttaa lupaavalta :)

      Poista
  2. Mulle on jäänyt ko. merkki tosi tuntemattomaksi, paitsi eräs bloggaaja kirjoittelee näiden vartalotuotteista aika usein ja sitä kautta merkki on kyllä herättänyt kiinnostustani jo aiemmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tiennyt sarjasta jo tätä ennen, sillä muistelen BV kaupan olleen joskus myös Tampereella. Mutta en ehtinyt koskaan astua sisään. Onneksi sarja on nyt testattu kahden varsin mainion tuotteen voimin :)

      Poista
  3. Olen käyttänyt joskus heidän tuotteitaan ja ah ne mitä olen käyttänyt, on ollut todella ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Sen voin ainakin sanoa, että oma kiinnostukseni herää aina, kun tuotteet toimivat mutkattoman hyvin. En keksi mitään huonoa sanottavaa näistä kahdesta kokeilemastani. Tai ehkä saatavuus voisi olla parempi :)

      Poista