Sivut

torstai 8. lokakuuta 2015

LivBox Lokakuu
Taas on se aika kuusta, jolloin mustia mysteerilaatikoita löytyy pakettiautomaateista ympäri Suomen. Tuore Lokakuun Livbox tuntuu käteen painavalta, se kertoo kokemukseni mukaan täysikokoisista tuotteista. Mukana on varmasti markettikosmetiikkaa :)

Joskus elämässä on hyvin raskaita päiviä. Samaan päivään voi mahtua montakin surullista sattumaa, joihin voi itse hyvin vähän vaikuttaa. Minulla on ollut tänään kurja päivä. Nyt ponnistelen etten jää tumman kyynelpeiton alle. Toivon LivBoxin antavan edes vähän helpotusta tähän alakuloon, katsotaan onko kosmetiikasta lääkkeeksi. Ehkä saan uutta voimaa puskea eteenpäin, vaikka en uskokaan että tavaralla voi oikeasti paikata elämän aallonpohjia.
Mukana on viisi uutuustuotetta, joista Lumene Heleyttävä Meikkivoide on jo minulle tuttu. Hiustuotteita on löytynyt lähes joka boxista, eikä tämäkään tee poikkeusta. Hammastahnaakin on tullut jo monta kertaa. Tämä ei todellakaan ole paras näkemäni LivBox, kokonaisuus on aika tylsä ja tavanomainen. En jatkaisi tilaustani tämän perusteella, vaikka pitkäaikaisen tilaajan lahja (Bellápierre Hohtopuuteri) tuntuukin pelastavan paljon.

Lokakuun parhaat olivat..

L'Occitane Almond Shower Oil näytekoko

 Bellápierre Hohtopuuteri ovh 12,99-Lisäksi mukana oli..

Lumene Heleyttävä meikkivoide ovh 17,90-

Pepsodent White Now Gold ovh 4,00-

Vaseline Essential Healing Spray Ovh 5,50-

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Exellium Tuuheuttava shampoo näytekoko

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Exellium Tuuheuttava Hoitosuihke näytekoko

SKINGAIN näyte Jep, mieli on jo vähän parempi.
Pihatyöt kutsuu :)

Mitä mieltä olette lokakuusta?LivBox ostettu.

6 kommenttia:

 1. Olen ilmeisesti astetta tyytyväisempi kuin sinä, BC:n tuotteet mun boxissa lämpösuoja ja hiuksiin jätettävä hoitoemulsio. Meikkivoidetta veikkaan itselleni liian vaaleksi numeroinnin perusteella, hammastahna oli jo ostoslistalla ja vaselin on testattu aamulla. Ihan ok.
  Ei tuo boxi kamalasti säväyttänyt, mutta huonompiakin on ollut. Monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tykkäsit. Minä olisin kyllä voinut laittaa pari tuotetta vaihtoon :)

   Poista
 2. Yllätyslaatikko ilahduttaa aina, vaikka ei tietääkin, ettei tavaroista voi onnea etsiä. Toivottavasti asiat ovat jo paremmin:)

  Lumenen voide toi aivan yllättävän kaunista hehkua iholle; nuorelle tai muuten virheettömälle iholle tämä olisi hyvä, minä taidan kuitenkin sekoittaa mukaan jotain peittävämpää. Suihkuöljyä kokeilen mielelläni, muut eivät suurta intoa herättäneet. Hammastahna on hiukan huvittava, ei enää mikään uutuuskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymästä.. nyt alkaa jo helpottaa :). Minulle kaikkein raskaimpia huolia ovat lapsiin liittyvät. Äidin osa on vaativa.

   Lumenen uutuus on minulle liian kevyt, mutta tuhdimpaan meikkivoiteeseen lisättynä se toimii hyvin :)

   Poista
 3. Olet oikeassa, tämä oli mahdottoman tylsä boxi. :(

  Toivottavasti kaikki menee siellä jatkossa paremmin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten tilaukseni jatkossa käy :)

   Kiitos.. aina väliin näitä tulee - surun värittämiä päiviä.

   Poista