Sivut

maanantai 26. lokakuuta 2015

Tuoksuton viikkoAllergia- ja Astmaliitto järjestää 26.10.-1.11.15. Tuoksuton viikko -kampanjan. Viikko nostaa parrasvaloihin tärkeän asian, joka meidän jokaisen olisi syytä muistaa. Joukossamme on myös tuoksuyliherkkiä, jotka pahimmillaan tuntevat olonsa sairaaksi tuoksuja täynnä olevassa maailmassa. En itse ole tuoksuyliherkkä, mutta ystäväni on. Voimakas tuoksu saa hänellä aikaan migreenikohtauksen. Tuoksuasioissa kannattaakin aina noudattaa hyviä tapoja ja ottaa myös muut huomioon.

Onneksi tänä päivänä on helppoa löytää tuoksutonta kosmetiikkaa. Paras paikka shoppailla tuoksuttomasti on luultavasti apteekki, jonka valikoima on yleensä ilahduttavan runsas. Netissä tuoksutonta kosmetiikkaa myy mm. Apteekkituotteet, joka lahjoittaa 1 euron jokaisesta 31.12.2015 mennessä ostetusta hajusteettomasta tuotteesta Allergia- ja Astmaliitolle. Kampanjaan kuuluvia tuotteita on kaikkiaan yli 400. Lisäksi nettikaupasta löytyy paljon tuoksuttomia tarjoustuotteita

Tunnen jo aika monta tuoksutonta kosmetiikkasarjaa (mm. Eucerin, Favora, L300) ja toisaalta monelta sarjalta löytyy myös oma tuoksuton linja. Minulla on parhaillaan testissä Suomessa valmistettua tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa, palaan asiaan parin viikon päästä, kun testini on valmis.

Hyvää tuoksutonta viikkoa kaikille!
4 kommenttia:

 1. Ite en oo onneksi kovin pahasti (ainakaan vielä) tuoksuyliherkkä. Toistaseksi ainoastaan hajuvedet ja hajukynttilät on pitäny siirtää pannaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei juurikaan käytetä tuoksukynttilöitä, mutta muu yleensä käy.

   Poista
 2. Ihan hyviä nämä tällaiset viikot, jos ne vähän muistuttaisi itse kutakin, että on tällaisista ongelmista kärsiviä ihmisiä ;)

  VastaaPoista