Sivut

lauantai 3. lokakuuta 2015

REDKEN ONE UNITED hoitosuihke
REDKEN One United hoitosuihke lupaa paljon hyvää hiuksille. Yhdessä pullossa on jopa 25 ominaisuutta, jotka voi sijoittaa kolmen suuremman kategorian alle - hoitaa, suojaa, kaunistaa. ROU toimii hyvin yhdessä muiden hiustuotteiden kanssa, ja sitä voi käyttää myös yksin. Esim. muotovaahdon kanssa käytettynä, se pehmentää vaahdon ominaisuuksia, ja yksinään se antaa lampösuojaa ja kosteuttaa.

Pidän nestemäisistä hiustuotteista, koen niiden sopivan hyvin yhteen kuivan luonnonkiharani kanssa. Tammikuun LivBox piti sisällään Cutrin Sensitive Care Spray hoitosuihkeen, joka oli niin mainio, että olen käyttänyt sen jo loppuun. Se antoi hiuksilleni hallittavuutta ja poisti sähköisyyttä. Koen Redken One Unitedin toimivan samaan tapaan.
One United vaikutukset on helppo huomata ihan tavallisena arkiaamuna. Suihkutan aineen kuivaan tukkaan ja hetken päästä hiuksia on helpompi hallita, ne taipuvat kiltisti suoristusraudan osoittamaan suuntaan. Lopputulos on selvästi sileämpi ja kiiltävämpi kuin ilman suihketta. Suihke poistaa pörröisyyttä, joten se sopii luonnonkiharan hillitsemiseen paremmin kuin hyvin. Hiukset tuntuvat käteen pehmeiltä, sileiltä ja hoidetuilta.

Käytän suihketta myös muotovaahdon kanssa, näin vaahto laimenee ja levittyy tasaisesti. Suihkeen tuoksu on mieto ja raikas. Tuote taipuu hienosti käyttäjänsä mukaan. Helppo ja nopea tapa saada hiuksiin suojaa, kiiltoa ja hallittavuutta. Aivan mahtavaa <3

Lopuksi faktaa..

One United on sulfaatiton ja parabeeniton suihke. Neste sisältää
Cationic Complex:n, joka hoitaa ja selvittää hiusta, mukana on myös Kera-Care hoitoyhdiste, joka suojaa. Kookosöljy puolestaan silottaa ja viimeistelee hiuksen pinnan. Hinta-arvio on n. 24€.
 

Käytättekö hoitosuihkeita?


#REDKENUNITED

REDGEn One United lehdistönäyte
Cutrin Sensitive Care Spray ostettu

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. Etenkin tuo parabeenittomuss ja sulfaatittomuus kiinnostaa itseä.
  Kiitos vinkistä ja ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitosuihkeet ovat peikkotukan pelastus :)

   Ihanaa viikonloppua Anne <3

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä. Pitää pistää korvan taakse.

  VastaaPoista
 3. Ihanan kuuloinen tuote! En ole koskaan kokeillut tuota.

  VastaaPoista