Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

KotikylpylässäEnsi viikonloppuna on I love me -messut, joita odotan jo kovasti. Toivon, että kaikki täällä kotona menee hyvin ja pääsen paikalle. Esillä tulee varmasti olemaan monta minulle tärkeää kosmetiikkasarjaa, terveysjuttuja ja luentojakin. Silmänruokaa, hyvää mieltä ja uutta energiaa syksyyn tarvitaan aina. Jälkeenpäin on sitten kiva muistella kaikkea kokemaansa ja hypistellä ihania hankintoja :)

Laveralla on varmasti hyviä messutarjouksia, jotka kannattaa ehdottomasti katsastaa. Eilen kehuin teille uusia Laveran 24H deodorantteja. Samassa paketissa sain testiin muutakin syysuutta, jota olen tarvinnut ainakin lauantaisin, jolloin minulla on vähän enemmän aikaa nautiskella oman vaatimattoman kotikylpyläni lämmössä.
Lavera Smoothing Body Scrub -kuorinta on koostumukseltaan hauska, rouheinen ja hellävarainen. Geelin joukossa näkyy pieniä jojobavaharakeita, joita on kivaa pyöritellä ihon pinnalla. Mukana on myös ihon aineenvaihduntaa vilkastuttavaa kahvia ja vihreää teetä sekä virkistävää luomurosmariinia ja -rypälettä. Laveran kuorinta ei sisällä mikromuovihelmiä, joten ympäristön turhaa kuormittumistakaan ei tarvitse pelätä.

Levitän aineen kostealle iholle ja sen jälkeen hieron pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtelen ihoni huolellisesti. Kuorinta tuoksuu raikkaalta ja aavistuksen kirpeältä. Hieronta tekee iholleni hyvää, tunnen kuinka pintaverenkierto herää eloon ruususen unesta. Olen täysin vakuuttunut siitä, että vartalon huolellinen hoitaminen ehkäisee myös kuivuutta, epätasaisuuksia ja selluliittia. Hoidettu pehmeä iho tuntuu paljon paremmalta kuin kuiva korppu :)

Kuorinnan jälkeen minulla on tapana laittaa iholle kosteuttava vartalovoide. Uusi Lavera Firming Body Milk sopii kaikille ihotyypeille ja se lupaa kiinteyttää ihoa päivittäin käytettynä jo 14 päivässä. Voiteessa on paljon samoja ainesosia kuin kuorinnassakin. Tuoksusta mieleeni tulee vihreä tee. Koostumus on täyteläinen ja nopeasti imeytyvä. Jälkitunne iholla on suloisen pehmeä.

En ole tehnyt kahden viikon testiä, mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla, jos asia kiinnostaa. Väittäisin ihon olevan testijakson jälkeen ennenkokemattoman silkkinen. Olen varma, että vartalohoito tekee hyvää myös mielelle. On hyvä rakastaa omaa vartaloaan, vaikka olisikin kaukana ihanteesta. Ja on toki myös tärkeää omistaa mies, joka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet <3

Olen ostanut kotiin paljon Laveran suihkugeelejä ja vartalovoiteita. Voiteissa on aina ihanan täyteläinen koostumus ja herkulliset tuoksut. Myös hinta-laatusuhde on kohdallaan. Lavera tekee luonnonkosmetiikkaa, josta pidän. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti