Sivut

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

ARTDECO uutta
ARTDECO Artic Beauty 2015 -talvikokoelma ihastuttaa tähtipölyllä, jota ei kai koskaan voi olla liikaa. Meikki kimaltaa nyt roosan, malvan, hopean ja kullan ihanissa sävyissä. Kokoelmaan on onnistuttu puhaltamaan jäävuorien, revontulien ja jääkristallien kylmää taikaa. Eihän näitä voi olla rakastamatta syyspimeyden keskellä
ARTDECO Arctic Beauty Highlighter näyttää aivan liian kauniilta käytettäväksi, sitä voi pyöritellä käsissään ja ihailla pitkään. Paletilla voi korostaa tai varjostaa silmäluomia, poskipäitä tai muuta kasvojen osaa - vain mielikuvitus on rajana. Minua ihastuttaa paletin monikäyttöisyys, etenkin hempeä vaaleanpunainen keskellä sopii moneen korostukseen.

ARTDECO Glam Stars Lip Gloss huulikiiltoaytän yleensä huulipunan päällä hohdetta tuomassa, mutta toki kiiltoa voi käyttää sellaisenaankin. Oma sävyni on viileä roosa "Frozen Rose". Artdecon huulikiillot ovat perinteisesti olleet loistavia, ne eivät tunnu yhtään tahmeilta ja jälki on kestävää.
ARTDECO High Performance Eyeshadow Stylo on voidemainen luomiväri, jonka ideana on pitkäkestoisuus ja helppo levittyvyys. Väri sopii mainiosti myös rajausten tekoon. Sävyjä on tarjolla kaikkiaan 12, kuvassa on laventeliin taittuva harmaa "Benefit Lavender Grey". Kynän tylsymistäkään ei tarvitse pelätä, sillä mukana kulkee teroitin.

Aivan mahtava viiden tähden kokoelma,
 jos minulta kysytään :)

Jos kokoelma jäi kiinnostamaan,
niin sitä voi kysellä Artdeco jälleenmyyjiltä.
Paletin ovh on 27 eur, huulikiillon 18,50 eur ja meikkikynän 16,90 eur.Lehdistönäytteitä

10 kommenttia:

 1. Todella kaunis paletti! Noita levittelisin mielelläni luomille ja sipaisisin poskipäille hohtoa. Luomivärikynästä onkin kokemusta ja pidän siitä paljon enemmän kuin etukäteen uskoin. Kunpa Artdecoa vielä saisi vaikka Sokoksilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet tutut ovat kysyneet minulta Artdecon jälleenmyyjiä, ja yhtä moni on myös huokaillut ostamisen vaikeutta. Sokos olisi varmasti kaikkien mieleen :). Artdecoa voi muuten ostaa myös netistä (www.cosme.fi). Muistelen kuulleeni, että maahantuoja Aila Airo arvostaa tuotteiden myyntiä kauneushoitoloissa, niissä asiakas saa samaan hintaan hyvää palvelua.

   Uusi paletti on todella kaunis <3

   Poista
 2. Tiia vahän viime viikolla vilautteli mulle. Ihania tuotteita.

  VastaaPoista
 3. Toi "poskipuna" on niin kaunis, että ei sitä meinaa raaskia käyttää. Lumihiutale teema iskee ja kovaa. <3

  VastaaPoista
 4. Niin ihania ja Maijun kanssa kimallettiin kilpaa tähtipölyjen tuikkiessa meidän nassuilla. <3

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis! Mun heikkouteni on nimenomaan tuollaiset kauniit korostuspaletit. Ihana tuo teemakin talvikokoelmassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvinaisen kaunis. Olen varmaan vähän hassu, kun otan paletin kateeni aina uudelleen ja huokailen ihastuksesta :)

   Poista