Sivut

torstai 5. marraskuuta 2015

Parasta juuri nytHeleys kaunistaa kasvot oli nainen minkä ikäinen tahansa. Jane Iredale Smooth Affair Facial Primer & Brightener tuoksuu ihanan pirteältä ja toimii kuin unelma. Sen aika on aamulla, jolloin iho on puhdas ja raikas aamupesun jälkeen. Iho tuntuu heti pehmeältä ja näyttää hyvältä meikillä tai ilman. Laitan tämän meikkivoiteen alle ihoa kosteuttamaan ja kirkastamaan. Smooth Affer sopii mainiosti kuivalle aikuiselle iholle.
 
Tänä syksynä on tullut myös uusi Jane Iredale Smooth Affair for Oily Skin Facial Primer & Brightener, joka on nimensä mukaan tarkoitettu rasvaiselle iholle. Tuote lupaa tasoittaa ihon sävyä, vähentää punaisuutta sekä minimoida huokosia ja juonteita. Iho saa pehmeyttä ja mattapintaa. Kuulostaa hyvältä, vaikka omalle iholleni sopivampi onkin tuo ensimmäinen vaihtoehto.

 Jane Iredale on mineraalimeikkisarja, joka tukee ihon hyvinvointia. Sarjan nettisivulta löytyy niin paljon tietoa, etten osaa koskaan vierailla siellä nopeasti. Tänään löysin sieltä uuden juhlameikkikokoelman, joka näyttää todella onnistuneelta.

Heleys on ihmeellinen juttu, 
se nuorentaa, kaunistaa ja kohottaa itsetuntoa :)

Ihanaa päivää kaikille <3 
Lehdistönäyte, jota ostan lisää.

6 kommenttia:

 1. I love me messuilla tämä herätti mielenkiintoni. Kuulosti hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tämän kehujen saattelemana. Ja kyllä, tämä on ihana heleyttäjä aikuiselle iholle :)

   Poista
 2. Iredalen primerit on loistavia. Jännintä on, että mun iholle istuu sekä kuiva, että rasvaiselle iholle tarkoitetut primerit, vaikka ne tekevätkin vähän erilaista jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut rasvaiselle iholle tarkoitettua uutuutta, mutta ehkä se voisi toimiakin :)

   Poista