Sivut

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

KuningataröljyOlen aina syventynyt rakastamiini asioihin perinpohjaisesti. Se on joskus hyvä ja toisinaan taas huono juttu. Pidän esimerkiksi kirjoista, mutta en edes aloita lukemista, jos tiedän keskittymisen olevan vaikeaa lasten jatkuvien keskeytysten vuoksi. Olenkin viime vuosina lukenut aivan liian vähän kirjoja, kun ottaa huomioon että pidän niistä valtavan paljon. Kun taas tutun ja hyväksi havaitun kosmetiikkasarjan pullossa lukee "huile merveilleuse", aineen täytyy olla uskomattoman ihanaa. Jakamaton huomioni on taattu :)
 Académie Huile Merveilleuse eli Kuningataröljy on tämän syksyn uutuus, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Pullon ulkoasu on selkeä ja jopa vaatimaton, mutta suoralinjaisuus näyttää itse asiassa juuri siltä miltä Académien pitääkin. Öljy tuoksuu huumaavan hyvältä ja sen aikaansaama ihotuntuma hakee vertaistaan. Tuoksu ei kuitenkaan ole voimakas, vaan sopivan mieto. Kyseessä on kuivaöljy, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa kevyellä otteella, lopputuloksena on kiva silkkisyys ja pehmeys. Olen käyttänyt öljyä kasvoilleni ja vartalolleni, muutama pisara on riittänyt pitkälle. Öljyä voi myös lisätä esim. kasvovoiteen joukkoon lisätehoa tuomaan, hiuksiin naamiona tai hoitoöljynä, joten yhdestä pullosta on moneksi.

Tuote pitää sisällään mm. argan-, makeamanteli- ja avokadoöljyä, joten Kuningataröljyä voi hyvällä syyllä sanoa janoisen talvi-ihon ystäväksi. Iho tarvitsee nyt kosteutta, pehmeyttä ja suojaa. 

Näin joulun alla voisin ajatella kauneusöljyä myös lahjana. Tämä sopisi hyvin lahjaksi äidille, ystävälle tai vaikkapa anopille. Kukapa meistä ei haluaisi edes hetken olla kuningatar :)

Académie jälleenmyyjät löydät täältä.
Pullolla on hintaa noin 47 eur / 100 ml. 

Valkoinen lumipeite sai aikaan täällä pienen joulumielen
Olen pakannut joululahjoja ja suunnitellut joulutervehdyksiä. 
Kivaa puuhaa <3 

4 kommenttia:

 1. Öljyt on kyllä ihan ykkösjuttu ihonhoidossa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyt elvyttävät ihon nopeasti kuntoon. En voisi kuvitella talvea ilman niitä :)

   Poista
 2. Heikkona öljyihin ja Academien tuotteet tietäen, on varmasti aivan ihana <3

  VastaaPoista