Sivut

torstai 21. tammikuuta 2016

Parasta hiuksille




Minulla on usein päiviä, jolloin en yksinkertaisesti jaksa panostaa hiuksiini yhtään enempää kuin on pakko. Pidänkin toimivista tuotteista, joiden kanssa hiusten laittaminen sujuu kuin tanssi jopa arkiaamuisin klo 5.30. Hiukseni ovat kuivat ja taipuisat, niiden kuriin laittaminen vaatii kunnon tuotteita ja hyviä hermoja. Onneksi kaikkein toimivin kampaus eli poninhäntä syntyy hetkessä.




 Lempijuttujani ovat hiusvoiteet, -öljyt ja suihkeet, joiden avulla kuivuus vaihtuu hyvänä hetkenä sileydeksi. Tämän hetken voidesuosikkini on WELLA EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion, joka tekee hiuksista kivan pehmeät ja jopa kiiltävät. Pumppupulloon pakattu kevyt voide suojaa hiuksia myös kuumuudelta ja UV-säteilyltä. Öljyistä suoksikkini on L'Oreal Mythic Oil Rich, joka auttaa kesyttämään pörröisimmänkin hiuspehkon. Lopputulos on sileä ja kiiltävä. Mythic Oil öljyjä on muuten kaikkiaan jo neljä erilaista. Viime kesän uutuus oli ihana Mythic Oil Shimmering, jota voi käyttää myös vartalolle. Lasipullo pitää sisällään pieniä kultahippuja ja yhden helmen, joka sekoittaa kultahiekan öljyn joukkoon tasaisesti.




Pidän paljon myös John Fridan Frizz Ease Forever Smooth tuoteperheestä, joka on omiaan kaikille pörröpäille. Parasta näissä on kyky torjua ilmankosteuden vaikutusta. Fridan hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, esim. kuvan shampoo- ja hoitoainetuubi maksaa vain noin 10 euroa kappale. Hairspray suosikkini on John Frieda Flexible Hold Hairspray, joka sisältää keratiinia. Hiukset tuntuvat käteen pehmeiltä, mutta niitä voi jopa muotoilla. Suihke myös kiinnittää kampauksen, sekä sisältää lämpösuojan. Näitä ostan jatkossa varmasti myös lisää.

Onko teillä samoja suosikkeja,
vai tiedättekö jotain vielä parempaa?



 

8 kommenttia:

  1. John Friedan hiuslakat, rakkautta! <3 Shampoot ja hoitoaineet ei ole mua vakuuttaneet, olen kokeillut volume ja blondatuille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, shampoot vielä menee, mutta hoitoaineiden koostumukset/tuoksut/lopputulos on tosi plaah. Öljyistä rakastan Kerastasen öljyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin seuraavaksi kokeilla myös Kerastasen öljyjä - kiitos vinkistä. Ja totta, Friedan hiuslakat on ihan parhaita :)

      Poista
  2. Noi kaikki on mulle ihan uusia tuttavuuksia, mutta kiva, uutta on aina hyvä kokeilla. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos kävisit kylässä Aurinkokujallakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että tulit käymään. Tulen toki vastavierailulle :)

      Poista
  3. Tykkään öljyistä monissa ihon- ja hiutenhoitoon liittyvissä tuotteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin. Öljy taikoo kuivuuden pois hetkessä :)

      Poista
  4. John Friedan hiuslakka on lemppareiden joukossa evon, Osiksen ja Balmainin kanssa, aivan loistava ja hinta kallistuu Friedan puolelle. Nyt testasin Friedan hiusnaamioita blondeilla ja jestas miten hyvä kammattavuus ja karheat hiukset kuin silkkiä. Nuo Mythicit näyttää aivan ihanilta, todella herkullisen näköista kultaa ja pulloja myöten, kiinnostuin!

    Kivaa viikonloppua Ninni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavaksi voisin kokeilla vielä Friedan hiusnaamiota. Kiitos vinkistä Tiia :)

      Poista