Sivut

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Jolie box kesäkuu Kesäkuun Jolie box lennähti keskelle hämäläistä mökkimaisemaa, se oli taas tosi ihana saada. Olin tällä kertaa aivan varma, että mukana on joku luonnonkosmetiikan aurinkosuoja. Menikö arvaukseni aivan metsään?
Boxista paljastui kaksi täysikokoista pakkausta ja kolme näytettä, eli yhteensä viisi tuotetta. Ja mukaan oli päässyt myös aurinkovoide :).
 Tutkitaan ensin kaksi täysikokoista. Sóley Nærð Soothing Tonic Splash on hoitava kasvovesi, joka mm. kirkastaa, rauhoittaa ja puhdistaa ihoa. Tuotteessa on käytetty puhdasta islantilaista lähdevettä, appelsiininkukkaa ja sarjan omaa nimikkoöljyseosta. Käytän paljon kasvovesiä, joten tämä oli kiva saada. Minulla on tapana suihkutella kasvovesi suoraan iholle, annan sen vaikuttaa hetken ja sen jälkeen lisään päälle vielä seerumin tai muun hoitotuotteen. Pullo maksaa 38 eur / 250 ml Joliella.

 Toinen täysikokoinen tuote on Biosolis Melt-in Cream -aurinkosuojavoide spf 30, jota voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Voide kannattaa levittää iholle noin puoli tuntia ennen aurinkoon siirtymistä. En muista käyttäneeni tätä ennen, joten voisin ottaa voiteen kokeiluun tänä kesänä. Hinta Joliella on 30 eur / 100 ml.
Otin ilolla vastaan myös reilut näytekoot, jotka voi aina napata mukaan reissukassiin. Karethic L'Africaine Luxurious Oil ravitsee ihoa, sitä voi käyttää kasvoille, vartalolle ja jopa hiuksiin. Jo muutamalla tipalla pääsee pitkälle, joten tuote on erittäin riittoisa. Neal's Yard Remadies Rose Facial Oil -ruusukasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja rauhoittamaan. Patyka Advanced Plumping Serum on puolestaan superkosteuttaja, joka myös kiinteyttää ja silottaa ihoa. En yleensä laske hintaa näytekokoisille tuotteille, joten en tee sitä nytkään.

Sisältö oli ajankohtainen, eikä luultavasti jää käyttämättä. Luin juuri eilen muutaman käyttökokemuksen Biosoliksen aurinkosuojasta, jossa kerrottiin voiteen kuivattavan ihoa. En kuitenkaan tuomitse ennen tutkimista. Onko Biosolis teille tuttu?

Mitä piditte kesäkuusta?

Olen ostanut Jolie boxin omalla rahalla.7 kommenttia:

 1. Hieno sisältö:) Tuo islantilainen kasvovesi kiinnostaa kovasti. Toivottavasti kerrot siitä jossain vaiheessa enemmän, tällainen kaino toive:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari, toiveesi on kuultu. Kokeilin kasvovettä eilen illalla. Siinä on raikas appelsiinin tuoksu. Suihkeet tuntuvat yleensä raikkailta ja virkistäviltä, niin tämäkin. Uskon, että tämä rauhoittaa ja kosteuttaa ihoani. Hoitovoidekin imeytyy paremmin hieman kostealle iholle :)

   Poista
 2. Kiva sisältö, aurinkovoide on aina ajankohtainen tähän aikaan vuodesta. Hmm.. mikähän tossa Biosolisissa kuivattaisi? Jään odottamaan sun kokemuksia tuotteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajankohtaisuus on aina hyvä asia. Ja toi Biosolis täytyy testata :)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen sisältö! Olen tykännyt Biosoliksen aurinkovoiteesta, imeytyy tosi hyvin ja ei tahmaa. :)

  VastaaPoista