Sivut

torstai 15. kesäkuuta 2017

Kosmetiikkaa mökilleKauniina kesäpäivänä on helppoa ylistää Suomen kesää, sen lempeitä tuulia ja valoisia öitä. Sadekin kuuluu kesään, se jättää jälkeensä ihanan raikkauden ja vehreyden. Kesällä on hauskaa viettää aikaa mökillä, joka on vain puolen tunnin ajomatkan päässä kotiovelta. Joku viisas sanoi joskus, että kesämökki on raatamista varten, siellä ei istuta aurinkoläikässä ja tutkita tuulen suuntaa. Olen kyllä täysin eri mieltäMinä kastan varpaani rantaveteen, nautin auringosta ja kuuntelen tuulen huminaa. Joskus on myös hyvä siivota, laittaa ruokaa ja raaputtaa pois kulunutta maalipintaa, mutta en anna sen häiritä kesäfiilistä.
Vanha mökki on aina suloisesti rempallaan, mutta mökkikosmetiikka on yleensä huolella valittu. On tärkeää, että samoja tuotteita voi käyttää koko perhe, näin purkkiarsenaali pysyy järkevissä mitoissa, eikä täytä koko pientä pesuhuonetta. Meillä on ollut mökkikäytössä mm. Benecosin ja Lumenen tuotteita. Tänä kesänä valintani on tanskalainen Urtekram, joka on itseasiassa minulle aivan uusi tuttavuus luonnonkosmetiikan saralla.
Urtekram edustaa sopuhintaista luonnonkosmetiikkaa, jota löytää suhteellisen helposti monesta paikasta. Väittäisin myös laadun olevan kauniisti kohdallaan. Minulla on siis kokemusta vain tästä kirpeän marjaista Nordic Berries -linjasta, kuvailisin tuoksumaailmaa miedoksi ja erittäin miellyttäväksi. Yleensä marjaisa tuoksu tarkoittaa makeaa, mutta tämä ihastuttaa happamuudellaan.
Sarja yllätti minut hyvin toimivilla hiustuotteillaan, joiden kyljessä lukee "repairing". Te tiedätte, kuinka arka olen testaamaan luonnonkosmetiikan hiustuotteita. Lähdinkin tähän testiin pakolla, hammasta purren. Nordic Berries Shampoo oli kuitenkin varsin käyttömukava ja helppo tapaus, joka vaahtosi sopivasti ja puhdisti hyvin. Hiukset tuntuivat pesun jälkeen hieman karheilta, mutta kermaisa Nordic Berries Conditioner -hoitoaine kuitenkin helpotti tunnetta, joten takkuja ei syntynyt. Aineet myös huuhtoutuivat hiuksista hyvin. Lopputulos oli ilmavan tuuhea, hiusta oli myös helppo käsitellä. Lisäsin lopuksi vielä Nordic Berries Spray Conditioner Leave In -hoitoaineen, jota voi suihkuttaa kuivaan tukkaan. Hiuslaatuni on kuiva ja luonnonkihara, joten voin halutessani puristella kiharan esiin juuri suihkeen avulla.
Meillä on ollut ahkerassa käytössä myös Nordic Berrien Hand Soap ja Shower Gel, molemmat toimivat mutkattoman hyvin, eli pakkaukset ovat käyttömukavia ja saippuat puhdistavat ihoa kuivattamatta. Näitä meillä kuluu, joten täytyy ostaa pari kotiinkin.
Nordic Berries Cream Deo Roll-On sopii kevyeen hikoiluun. Nesteen kuivumista sai myös hetken odotella. Tuoksu on hyvin mieto, joten se ei aiheuta suuria tunteita puolesta tai vastaan. Deo on ehkä linjan heikoin lenkki, vaikka joku kevyesti hikoileva voisi tähän kyllä ihastuakin.

Tuotteet maksavat noin 6-9 euroa kappale. 
Osa näyttää olevan alennuksessa Hyvinvoinnin tavaratalossa

Onko Urtekram teille tuttu?Tuotenäytteitä, mainoslinkki

6 kommenttia:

 1. Minulla on Urtekramista aika vähän kokemuksia, shampoota, käsivoidetta ja puhdistusmaitoa olen käyttänyt. Shampoosta puuttui vaahto-ominaisuus, mikä on minulle tärkeä psykologinen tekijä, vaikkei vaahto olekaan sen olennaisin asia.
  Näiden uusien tuotteiden ulkoasu on värityksensä puolesta tosi raikas ja lämpimiä tunteita herättävä:) Suihkugeeli houkuttelisi eniten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä ulkoasusta, joka näyttää kutsuvalta, ehkä tekstiä voisi olla vähemmän. Olen muuten huomannut, että luonnonkosmetiikan shampoo vaahtoaa yleensä vähemmän. Nordic berries kuitenkin vaahtosi ihan sopivasti :)

   Poista
 2. Utekramin ja Laveran vartaloemulsiot ovat ihan parhaita. :)

  VastaaPoista
 3. Pääsin testaamaan käsivoidetta Finlandia-talolla jonka naisten toilet-tiloista tuote yllätyksekseni löytyi :) Jäi mieleen ja ostan varmaan kun tarvetta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Mun täytyy ostaa testiin vielä toi käsivoide, en ole sitä vielä testannut :)

   Poista