Sivut

torstai 22. helmikuuta 2018

Ilmassa on jo kevättä

Odotan aina yhtä malttamattomana Isadoran kevätkokoelmaa, sillä pidän sarjan sävymaailmasta tosi paljon. Kevät on muutenkin minun vuodenaikani, on ihanaa seurata luonnon heräämis. Kevään valo on kaunis ja kirkas, se herättää talviunesta. Kulunut talvi on ollut raskas ja aivan liian pitkä, sen toivoisi jo loppuvan.
Isadora kevään kirkkain helmi on ehdottomasti Isadora Blush & Glow Draping Wheel "57 Peach Me"-paletti, joka on kooltaan kämmentä suurempi. Värinapeista on moneksi, vain oma mielikuvitus on rajana. Olen käyttänyt paljon sisarpalettia "55 Peachy Rose Pop", joten tiedän värien olevan sopivan pigmenttisiä ja kestäviä, niistä löytyy sekä pehmeää mattaa että korostuksiin sopivaa helmiäistä
Isadora Spring Atelier -kevätmeikki on kuin suoraan taiteilijan paletilta, niin hempeän kaunis ja huolella valittu. Kuvassa on toinen kevään uusista luomiväripaleteista, Peach Avenue 14.Isadoran kynsilakat ovat kestosuosikkejani. Ne ovat suorastaan halpoja laatuunsa, kokoonsa ja käyttömukavuuteensa (kuivuu nopeasti) nähden. Kuvassa on tämän kevään raikas 579 Rose Atelier, kausisävy.

Isadora Lip Desiree on puolestaan näppärän tarkka huulipunakynä, joka sopii täydellisesti yhteen saman sävyisen huultenrajauskynän kanssa. Kuvan Peach Pop 63 on muuten valikoimaan jäävä sävy. Nestemäisissä Liquid Lip Cream -huulipunallakin on hetkensä, siinä yhdistyy huulikiillon keveys ja huulipunan runsaspigmenttisyys. Kuvan 02 Cashmere on valikoimassa oleva pehmeä nudesävy, joka sopii arkimeikkiin.
Kevään erikoisin uutuus on Precise Roll-On Eyeliner, joka on vedenkestävä, nestemäinen rajausväri. Sen erikoisuus on roll-on-kärki, jonka käyttöä sain hetken opetella. Epäilin alussa tämän toimivuutta ihan turhaan. Pyörivä kärki luistaa luomella hyvin ja taipuu monenpaksuiseen lopputulokseen. On myös mukavaa, että jälki kestää hyvin. Loistava eyeliner etenkin iltameikkiin, jonka toivoo näyttävän siistiltä koko illan.

Tässä oli vain pieni otos kevätkokoelmasta. Loput kannattaa katsastaa kaupan hyllystä. Isadoran Stretch Lash Mascara on muuten aivan mahtava, olen käyttänyt sitä jo kaksi hylsyllistä. Kannattaa kokeilla, jos pitää runsaista ripsistä. Netissä Isadoraa myy ainakin eleven*.


Lämpimät kevätpäivät ovat kohta täällä
Niitä kohti :)

Isadora hintoja:

Blush & Glow Draping Wheel 18 g, 29,90 euroa.
Eyeshadow Quartet 5 g, 16,90 euroa.
Wonder Nail -kynsilakka 6 ml, 8,90 euroa.
 Lip Desire Sculpting Lipstick 0,3 g, 10,90 euroa.
Liquid Lip Cream 3,5 ml, 13,90 euroa.
näytteitä, mainoslinkki*

8 kommenttia:

 1. Tän vuoden Isadoran kevätkokoelma on kyllä extra nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy hempeitä ja pirteitä sävyjä.. joka makuun :)

   Poista
 2. Nämä Isadoran uutuudet on kyllä kauniit ja juuri mun sävyihin sopivat:) Tuo rajausväri on hiukan haastava käyttää, mutta kyllä sillä nyt alkaa onnistua, kun on muutamia kertoja laitellut. Itse juuri lakkasin Isadoran nudelakkauutuuksilla kynnet. Aivan mahtavia sävyjä!! Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, rajausväri oli alkuun aika hankala käyttää, mutta opin oikean tekniikan kuitenkin aika nopeasti. Huomasin, että jälkeä pystyy aika näppärästi korjaamaan, kun vaan jaksaa rullata uudelleen saman kohdan. Isadoran lakat on aivan mahtavia :)

   Poista
 3. Isadoran "värihyrrä" on niin söpö, juuri täydelliset värit kevääseen :)

  VastaaPoista
 4. Luomiväripaletti on tosi nätti ja hempeä:) Just passeli kevääseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pinkki värinappi on kyllä tosi keväinen, paletin piristys :)

   Poista