Sivut

torstai 15. marraskuuta 2018

Murumuru - uutta kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Nyt kannattaa olla kuulolla, sillä testivuorossa on lähituotantona valmistettua FI-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka pitää sisällään myös reilusti ekologisuutta. Tuotteet valmistetaan Helsingissä. Sarjan mainio nimi tulee murumuruvoista, joka on tulehdusta ja ihon punoitusta vähentävä raaka-aine, sopii siis loistavasti herkälle iholle. Sarja käyttää raaka-aineenaan lisäksi myös muita lähellä tuotettuja uutteita ja öljyjä, kuten ihoa rauhoittavaa kaurauutetta. Pakkaukset ovat kierrätettäviä ja raaka-aineet huolella valittuja. Murumuru on myös vegaaninen ja eläinkokeeton.


Mitäpä olisi elämä ilman Murumuru Hoitosalvaa, joka on todellinen joka paikan ihmevoide. Salva hoitaa esimerkiksi kuivia huulia, kynsinauhoja ja kantapäitä, vain mielikuvitus on rajana. Vedetön voide sopiikin loistavasti talven kylmiin pakkaspäiviin. Ainesosaluettelo näyttää yllättävän lyhyeltä, mutta toimivalta tai jopa nerokkaalta. Pääraaka-aineena on tietysti murumuruvoi. Salvan tuoksu on herkullisen hyvä. Eikä tässä vielä kaikki, vihreäkantinen purkki tuntuu käteen erikoiselta. Muistan lukeneeni suomalaisen Sulapacin® innovatiivisesta pakkauksesta ensimmäistä kertaa noin vuosi sitten, ja tässä se nyt on. Purkki on valmistettu puuhakkeen biokomposiiteista ja luonnollisista biohajoavista sidosaineista, joten pakkaus on täysin biohajoava ja muoviton. Mahtavaa.

Hoitosalva maksaa 24,90€ / 30 ml Hehku.fi*.


 C-vitamiini tekee tunnetusti hyvää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, joten valitsin testiin Murumuru C-vitamiiniseerumin, jolla on helppo tehostaa päivittäisiä ihonhoitorutiineita. Seerumi levitetään puhtaalle iholle (kasvot, kaula, dekolte) aamuin illoin, päälle voi laittaa Murumuru Kasvovoiteen tai jonkun muun omalle iholle sopivan hoitovoiteen. C-vitamiini antaa iholle energiaa ja heleyttä, joten se onkin vastaus väsyneen ihon haasteisiin. Tuote kuulostaa varsin sopuhintaiselta, sillä pipettipullo 30 ml maksaa 24,90€ Hehku.fi*.Lähdin Murumuru -testiin siis kahdella tuotteella, mutta sarjan hinta-laatusuhde vaikuttaa niin hyvältä, että palaan aiheeseen aivan varmasti. On vaikeaa keksiä mitään negatiivista sanottavaa, mutta aavistan että sarjan heikoin lenkki voi tällä hetkellä olla saatavuus. Minulla on tapana käyttää nettikauppoja, mutta jos haluaisin kokeilla testereitä ennen ostopäätöstäni, niin tilanne voisi olla hieman haastava. Olenko täysin väärässä? Kaikki jälleenmyyjät täällä. Murumurun taru on kuitenkin vasta alussa, toivotan onnea matkaan. Ihana sarja <3Onko Murumuru teille jo tuttu?Mainoslinkki*


4 kommenttia:

 1. Mulla odottaa nää vielä testiään, mutta jo pelkkä sarjan nimi saa hymyn huulille. :)

  VastaaPoista
 2. Tykästyin tosi paljon Murumuruun. Sarjassa on loistavia raaka-ainevalintoja, hyvät tuoksut jne 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, ihastuin ja haluan tutkia lisää. Mulla on tosin kokemusta vain näistä kahdesta. :)

   Poista