Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2019

Kosteuttava suihke pienhiukkasia vastaan

Ammattikosmetiikkasarja Académie on kehittänyt iloksemme erittäin monikäyttöisen tuotteen, josta voisi olla apua etenkin näin keväällä kun ilmassa on paljon pienhiukkasia. Tämän kaltainen tuote minulta vielä puuttuikin, varsinkin suihkemuotoisena, vaikka idea ei sinänsä olekaan täysin uusi.

Stop Pollution Mist lupaa suojata ihoa ja hiuksia ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta kuten sisäilman pienhiukkasilta, ilmansaasteilta ja vapailta radikaaleilta, jotka saavat aikaan ihon pigmenttimuutoksia, sameutta ja jopa juonteita. Uhka on varsin näkymätöntä laatua, sillä hiukkaset ovat hyvin pieniä, mutta silti niin todellinen ja helppo jopa uskoa varsinkin näin katupölyaikana. Lisäksi kostea suihke rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja toimii jopa meikin kiinnityssuihkeena 


Suihke on helppokäyttöinen, ja sitä voi suihkutella vaikka monta kertaa päivässä. Silmät suljetaan ja sumutetaan ainetta n. 20 cm etäisyydeltä kasvoille, kaulalle ja hiuksiin. Puhtaalle iholle tai meikin päälle, kaikki käy. Raikas neste tuntuu toki virkistävältä, joten pidän pulloa työpöytäni läheisyydessä. Meillä on ilma sakeana katupölystä, joten laitan suihketta vielä ylimääräisen kerroksen ulos lähtiessä. 

Stop Pollution toimii minulla ainakin virkistäjänä, kosteuttajana ja meikin kiinnittäjänä. Suojaavalle vaikutukselle on vaikea löytää näyttöä, sillä aine on kuitenkin suurimmaksi osaksi mineraalipitoista lähdevettä. Lisäksi mukana on syväkosteuttava bioyhdiste (3%) ja saasteita vastustava polysakkaridi-aktiiviaine (5%). Anti Pollution -vaikutus on tietysti tervetullut muun hyvän lisäksi, joten pullo ei todellakaan jää käyttämättä.

Lisätietoa löytyy täältä.


Löytyykö kaapistasi anti pollution tuotteita?

Näyte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti