Sivut

tiistai 2. huhtikuuta 2019

Loistava luonnonkosmetiikan meikkivoide ja irtopuuteri


Etsitkö vähän parempaa luonnonkosmetiikan meikkivoidetta, ehkä jotain, joka vetäisi vertoja selektiivisen kosmetiikan luksusmerkeille?

Zuii Organic Lux Luminescent Liquid Foundation -meikkivoide näyttää ulkoasultaan ylelliseltä ja jättää ihon kauniin kuulaaksi, joten lopputulos on hyvin luonnollinen. Meikki ei näytä raskaalta, vaan siinä on ihana keveys ja ilmavuus, josta pidän kovasti.
 Minulla on käytössä kolmesta sävystä kaikkein vaalein ivory, joka sopii maidon vaalealle iholleni hyvin juuri nyt. Meikkivoide on puolipeittävä, ja sitä voi hieman kerrostaa enemmän peittoa vaativiin kohtiin. Levitän voiteen kasvoille sormin. Olen huomannut, että meikkivoide on hyvä kiinnittää kasvoille irtopuuterilla, näin meikki säilyy paikoillaan koko päivän.

Zuii Lux -kokoelmassa on käytetty kollageenin tuotantoa lisäävää Bulbine frutescens -uutetta, jonka tarkoitus on silottaa ihon pieniä juonteita. Mukana on myös leväuutetta suojaamassa ihoa ilmansaasteilta. Zuiin meikkivoide ei siis ole pelkkä vegaaninen meikkituote, vaan myös antioksidanttirikas ja ihoa hoitava.
Hintaa tällä on reilu neljäkymppiä, mutta maksaisin sen kiltisti, sillä tuote on huolella mietitty aina siistiä ja helppokäyttöistä pumppupulloa myöten

 
Voisin upottaa nenäni Zuiin irtopuuterirasiaan, niin ihanalta se tuoksuu. Puuteri sisältää kokonaisia ruusun terälehtiä ja niiden olemassaolon kyllä huomaa heti kun rasian kansi avautuu. Nyt ollaan aidon kukkaistuoksun äärellä.

Zuii Organic Lux Flora Finishing Powder irtopuuteri ei muutenkaan ole mikä tahansa puuteri, vaan ihoa suojaava, kosteuttava ja ravitseva vegaaninen tuote, joka sisältää bambu- sekä taikapähkinäuutetta, kamelian siemenöljyä ja aloe veraa. Koostumus on huntumaisen kevyt ja silkkinen. Tämä on täyden kympin tuote, joka vähentää kiiltoa ja tasapainottaa ihon öljyisyyttä. Hintaa puuterilla on reilu neljäkymppiä.

Zuii -jälleenmyyjä on mm. Jolie*.


Minun täytyy rehellisyyden nimissä tunnustaa, että kaksi parasta luonnonkosmetiikan meikkivoidetta (ainakin kuivalle aikuiselle iholle) ovat tänä vuonna olleet Zuii Organic Lux Luminescent Liquid Foundation ja Korento Berry Vitamin Cream Foundation. Näistä Zuii on kevyempi ja kuulaampi, kun taas Korento peittää ihon värivirheet paremmin. 


Tykkäättekö luonnonkosmetiikan meikkivoiteista?Pr-näytteitä. Mainoslinkki.

6 kommenttia:

 1. En yhtään epäile näiden loistavuutta! Tuo meikkivoide varsinkin kiinnostaa mua, kun pari vuotta sitten menin ihastumaan Zuiin toiseen meikkivoiteeseen. Tämän koostumus vaikuttaa kuvasta päätellen sitäkin paremmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika vaativa meikkivoiteiden suhteen. Olen kokeillut montaa luonnonkosmetiikan versiota, mutta löydän aika usein jonkun vian. Zuii ei jää käyttämättä. :)

   Poista
 2. Nää Zuiin uudet tuotteet ovat aivan upea ylellisen näköisiä! <3 Itse kiinnostuin, kun huomasin sarjalle tulleen itseruskettavia tuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zuiin itseruskettavat houkuttelee myös, niitähän on montaa erilaista. :)

   Poista
 3. Ihanan kuuloisia...menee kyllä ostoslistalle ja samoin kiinnostaisi ne itseruskettavat. Meillä päin emotionista Zuii poistettiin myynnistä, harmi! Ostin hyvällä alella poskipunan ja primerin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksiköhän Zuii poistui myynnistä? Minulla oli tapana hypistellä näitä Sokoksella. Harmi.

   Poista