maanantai 11. kesäkuuta 2012

L'Oreal Paris Lash Architect 4D Maskara


 Mainos lupaa:

Uusi L'Oréal Paris Lash Architect 4D -maskaran "4D" koostumus antaa optimaalisen tulokset neljällä tasolla: tuuheutta, pituutta, runsautta ja kaarevuutta. Ultrahienoja ja huomaamattomia irtoripsikuituja sisältävä koostumus tuo ripsille irtoripsimäistä tuuheutta. Ripsistä tulee erotellut ja korostetut ilman, että ne tuntuisivat jäykiltä. Ainutlaatuinen koostumus levitetään harjalla joka muotoilee ripset upeaksi taideteokseksi.

1. Uusi teknologia
Pidentää ja erottelee pitkien kuitujen ansiosta.
Välitön tuuheus: Vahat muodostavat ripsiin useita tarttumiskohtia kuiduille, jolloin ripset tuuheutuvat välittömästi.
Taivuttaa extra-taivuttavien polymeerien ansiosta
2. Uusi harja
Epäsymmetriset sivut tavoittavat jokaisen ripsen.
Kääntyvät sivut taivuttavat ripsiä. Terävät linjat erottelevat ripset.
Litteät sivut tuuheuttavat ripsiä yhdessä koostumuksen kanssa ja pidentävät ripsiä kuitujen avulla.


 Testi:

Minulla on lyhyet, suorat ja tuuheat ripset, jotka sotkeutuvat toisiinsa.  Joten apua siis kaivataan.

Ensimmäisen kerroksen jälkeen ripsiini on tullut väriä vain hieman. Tämä on erittäin hyvä asia, koska usein ongelmana on liian runsas värikerros. Toisen kerroksen jälkeen olen tyytyväinen lopputulokseen. Harja tuntuu toimivan hyvin. Ripset ovat kauniisti erillään ja väriä on sopivasti. Ripset kaartuvat hieman. Ehkä kuidulla on tullut hieman pituutta lisää. Ja mikä parasta väri ei karise päivän aikana pois. Ripsiväri ei ärsytä silmiäni. Illalla pesen kasvot vesiliukoisella puhditusvoiteella ilman ongelmia.

Olen tyytyväinen L'Oreal Paris Lash Architect 4D Maskaraan, vaikka mainoskuvan ripset jäävät unelmaksi. Ostan tämän varmasti jatkossakin. Voin suositella. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Myynnissä mm. täällä:
http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/loreal-paris-lash-architect-4dmaskara/467565Ei kommentteja:

Lähetä kommentti