perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lumene Sensitive Touch Rauhoittava silmänympärysvoide


Lumenen mainosteksi:

Luonnon rauhoittava kosketus herkälle iholle. Herkän silmänympärysihon hoitoon erityisesti kehitetty Rauhoittava Silmänympärysvoide tasapainottaa ja vahvistaa ihon toimintoja ehkäisten samalla ihon ennenaikaista ikääntymistä. Anti-pollution-yhdiste ja pellavauute auttavat suojaamaan herkkää silmänympärysihoa ympäristön rasituksilta. Häivyttää säännöllisesti käytettynä tummia silmänalusia. Vähentää myös turvotusta silmänympärysalueella. Sisältää hoitavaa 100 % orgaanista pellavauutetta.

Erinomainen tuote kaikille naisille ja miehille jotka kärsivät erittäin kuivasta, stressaantuneesta tai ylireagoivasta ihosta. Sopii myös kuluttajille jotka tarvitsevat lisähoitoa ja suojaa iholleen ajoittain, esim. vaativissa sääolosuhteissa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja couperosalle iholle. Nykyisin yhä useammat naiset ja miehet tuntevat kärsivänsä arasta ja herkästä ihosta. Herkkä iho on usein kuiva, mutta herkkyys voi olla myös normaalin ja rasvoittuvan ihon ongelma. Ihotyyppi saattaa myös muuttua iän myötä yliherkäksi. Tuote ei sisällä alkoholia, hajusteita, parabeeneja, parafiiniöljyjä eikä silikonia. Sisältää yli 95 % luonnon raaka-aineita. 15 ml.


Testissä 2 kk:

Silmänympärysvoiteessa viehätti sen luonnollisuus. Se sopi erittäin hyvin herkälle iholleni. Se ei turvottanut silmänalusia, vaikka voidetta laittoi joskus liian reilulla kädellä. Kosteuttaa sopivasti päivisin meikin alla. Kaipaan rinnalle kuitenkin toisen täyteläisemmän voiteen, koska ihoni on kuiva. Jos pidän kevyestä ja luonnollisesta silmänympärysvoiteesta, pidät tästä. Hienoa, että Lumene on ymmärtänyt kuluttajien etsivän lisäaineetonta kosmetiikkaa.

2 kommenttia:

  1. Lumenen ihonhoitotuotteet on kyllä yllättänyt positiivisesti! Tykkään itse ihan hulluna ihan siitä perus Basic Blue -päivävoiteesta! 8)

    Voisin hankkia myös tuon silmänympärysvoiteenkin, vanha loppui jo ajat sitten!

    VastaaPoista
  2. Hei Jonna!

    Sama täällä Lumenen tuotteet ovat todella hyviä. Olen yllättynyt monta kertaa positiivisesti. Voin suositella tätä silmänympärysvoidetta, siinä ei mene rahat hukkaan. Kiva, että löysit blogiini.

    VastaaPoista