keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Naturkosmetik SANTE Sun Lotion SensitiveValmistajan tuotekuvaus:

 Ihanan kevyet, ihoystävälliset Sun Lotion Sensitive -voiteet eivät ainoastaan suojaa ihoa välittömästi UVA- ja UVB-säteiltä - ne hoitavat auringon hemmottelemaa ihoa erityisen pehmeästi kasviöljyillä ja -uutteilla. Biologisesti viljellyt gojimarjauute sekä arvokkaat oliivi- ja soijaöljy saavat rusketuksen kestämään pitkään. Aloe vera kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa samalla auringon rasittamaa herkkää ihoa.
Hienosti vaniljalle tuoksuvat, kevyet voiteet imeytyvät nopeasti ihoon ja sopivat miedon koostumuksensa ja ihoystävällisen mineraalipohjaisen auringonsuojafiltterin ansiosta myös lasten herkälle iholle. Ehkäisee auringosta johtuvaa ihoärsytystVedenpitävä.
Sante Soleil tarjoaa ihoystävällisiä auringonsuojatuotteita, jotka antavat tasapainoisen ja välittömän suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan, ja jotka noudattavat EU-komission antamia suosituksia. 100 % mineraalipohjainen aurinkosuoja on lisäksi valmistettu täysin ilman nanoteknologiaa.

Santen tuotteita voi ostaa edullisesti täältä..
https://www.hyvinvoinnin.fi/sante

Testi:

Ostopaikka: Ekokauppa Ruohonjuuri Tampere

Testasimme Santen aurinkovoidetta Kanarialla neljän hengen voimin. Heti testin aluksi teimme virheen. Laitoimme voiteen suoraan iholle. Voide jäi ihon pinnalle epätasaiseksi valkoiseksi töhnäksi. Voiteen alle olisi pitänyt laittaa kosteusvoide. Tämä voide vaatii uudenlaista ajattelutapaa toimiakseen.

Voiteen rakenne sai tutkimaan tarkemmin raaka-aineluetteloa. Titaani- ja sinkkioksidia, sekä silikaa (piioksidi). Joten varsin jauhoisesta voiteesta on kysymys. Titaani- ja sinkkioksidi antavat fysikaalista suojaa. Ne heijastavat auringonsäteet pois iholta. Voide on siis mekaaninen aurinkosuoja. Lisäksi voide sisältää monia ihoa hoitavia aineita esim. luomu aloe veraa ja gojimarjaa.

Hyvää voiteessa on sen luonnollisuus ja korkea laatu. Se sopii erittäin hyvin lapsille. Tämän aurinkovoiteen käyttö vaatii harjoittelua. Se toimii parhaiten kosteusvoiteen päällä. Itse käytän mielummin esim. Eucerin Sun Lotion voidetta. Koska se on helppokäyttöisempi, eikä tahraa vaatteita. Mutta Sante toimii myös hyvin. Luomukosmetiikan ystävän valinta. Kuvassa oleva pullo on nyt hieman erinäköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti