perjantai 17. toukokuuta 2013

Académie superseerumi

Académie Superseerumi

Académie toi keväällä markkinoille uuden superseerumin, joka sisältää huimat 57 aktiiviainetta. Samaan pulloon on siis saatu mahtumaan paljon hyviä ominaisuuksia. Tuote on tarkoitettu aikuiselle iholle.
Katsotaan mitä tämä ihmeaine pitää sisällään ja miksi. Lista on vakuuttava :)


  • 4 kasviperäistä kantasolu-uutetta + kuljettajat
  Académie kantasolu-uutteet ovat peräisin argan-puusta, viinirypäleestä,alppiruususta ja rohtosammakonputkesta. Kantasolu-uutteet toimivat ihoa suojaavasti ja korjaavasti. Kuljettajat vievät aktiiviaineet ihoon, näin niiden vaikutus tehostuu ja kestää pitkään.
  • 21 aminohappoa
  Tukevat ihon toimintoja ja korjaavat ihon proteiineja (keratiinia, elastiinia ja kollageenia).
  • 7 mineraalia
  Fosforia, kaliumia, kalsiumia, kloridia, magnesiumia, natriumia ja rikkiä. Mineraalit ovat välttämättömiä ravinteita solujen rakenteelle ja toiminnalle.
  • 5 sokeria
  Sorbitol, fruktoosi, glukoosi, glykogeeni ja sikurijuuren oligosakkaridit. Osallistuvat ihon kosteuttamiseen. 
  • 2 napakoittavaa aktiiviainetta 
  Silottavat ja liftaavat ihoa.
  • 11 vitamiinia
  A-, PP-, B5-6-7-8-9-12, C-, E- ja F-vitamiini.
  Tukevat solujen toimintaa ja antavat energiaa.
  • 5 hivenainetta
  Kupari, mangaani, pii, rauta ja sinkki.
  Auttavat hidastamaan ikääntymisen merkkejä.


  Nyt hengästyttää :)


  30ml pumppupullo näyttää silmiini suurelta. Seerumi on väriltään hempeän vaaleanpunaista. Sen tuoksu on mieto ja nenääni hyvin sopiva. Seerumia kuluu yhdellä käyttäkerralla vain hyvin vähän (yksi painallus), joten tuote on riittoisa. Alkuvaikutelma on geelimäinen ja aavistuksen tahmea. Seerumin päälle kannattaa laittaa vielä hoitovoide, joka vie aktiiviaineet paremmin ihoon ja poistaa tahmeuden.

  Käytän seerumia aamuisin puhdistetulle iholle (kasvot + kaula). Laitan seerumin päälle päivävoiteen ja meikin. Seerumi jättää iholle kevyen kalvon, joka auttaa meikkiäni kestämään paremmin koko vauhdikkaan päivän. Seerumin voi laittaa myös yöksi yövoiteen alleTuote on erittäin tehokas, joten käytän sitä vain tarpeen mukaan parin viikon jaksoissa. Superseerumi muutti ihoani positiiviseen suuntaan jo ensimmäisellä käyttökerralla. Vaikutelma oli ihanan sileä, tasainen ja kosteutettu. Ihoni aktivoiduttua kasvojeni yleisilme muuttui väsähtäneestä hyvinvoivaksi. En voi olla kuin tyytyväinen. Nyt tiedän, miksi seerumin edessä on sana "super".

  Kenelle?
  Tuote sopii aikuiselle iholle (30-50v). Seerumia kannattaa käyttää kuureina tarpeen mukaan. Vanhemmalle iholle tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.

  Hinta? Mistä?
  Seerumi maksaa 125e. Sen hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Tuote on laadukas ja riittoisa. Académie jälleenmyyjät löydät tästä. Samaan hintaan kannattaa hyödyntää kosmetologin ammattitaitoa ja kysellä lisää vinkkejä omalle iholle :)  * Tuote saatu blogiyhteistyön kautta.
  11 kommenttia:

  1. Voi vitsi, kuulostaa houkuttelevalta. On kyllä nyt aikomus sijoittaa lähitulevaisuudessa Bioeffectin seerumiin, näytteen perusteella vakuutuin sen tehosta. Mutta tämähän on suorastaan edullinen siihen verrattuna, sama hinta suunnilleen mutta kaksi kertaa enemmän tavaraa! ;) No joo mutta tosissaan, usein oikeasti tehokkaiden seerumien hinnat ovat melkoiset, mutta olen huomannut että aiva välillä toimivasta tuotteesta kannattaa todella maksaa :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Hei Juille,

    Tämä on iso 30ml pullo, joten se on edullinen. Ihonhoidossa seerumit ovat erittäin tarpeellisia. Ne sisältävät aktiivisia ainesosia paljon enemmän kuin muut ihonhoitotuotteet (esim. hoitovoiteet). Näkyviä tuloksia saa aikaan nopeasti :)

    Poista
  2. Tuotteen hinta on juuri siinä kipurajoilla, jota voisin maksaa hemmotellakseni itseäni tällä kuuriluontoisesti. ;) Koostumus näyttää tosi kivalta. Itse luotan eniten tuossa aineessa noiden vitamiinien voimaan ja toki sinkin olen todennut muissakin rasvoissa ihan loistavaksi ainaosaksi!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Luulen, että pullo kestää minulla tosi pitkään kuuriluontoisesti käytettynä. Ihanaa tehohoitoa :)

    Poista
  3. Ja piti vielä lisätä, että paljon onnea!

   VastaaPoista
  4. Moi! Mulla olisi sulle haaste mun blogissa :)
   http://cosmeticland.blogspot.fi/2013/05/haastetta-pukkaa-neidit.html

   VastaaPoista
  5. Tämä seerumi kestää 2 kk, kun käytät sitä kahdesti päivässä -todella riittoisa siis! Aivan huippu!

   VastaaPoista
  6. paljonko academien uusi seerumi maksaa

   VastaaPoista