perjantai 10. toukokuuta 2013

Lip Lover


Herkkua tarjolla :)

Vitalis Lip Lover näyttää perinteisen Vitaliksen suloiselta pikkusiskolta. Lip Lover tuo mieleeni herkullisen macaron-leivoksen, mutta se on kauniiseen peltirasiaan pakattu pehmeä huulivoide. Rasian design on Paola Suhosen käsialaa.


Vitalis Lip Lover Berry ja Caramel


Vain yhden huulivoiteen ostaminen ei ole helppoa, sillä tarjolla on kaksi ihanaa vaihtoehtoa. Vadelmantuoksuinen Berry antaa huulille hennon punan ja väritön Caramel tuoksuu toffeelta. Huulivoiteet sisältävät karitevoita ja mehiläisvahaa. Ne on valmistettu Suomessa ja ovat hinnaltaan edulliset 3,75-/kpl.* Huulivoiteet on saatu blogiyhteistyön kautta.

5 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisen näköisiä! Mulla on kaksi Paola Suhosen suunnittelemaa Vitalista kesken, isompi ja pienempi. Ne riittää varmaan loppuelämäksi vaikka käyttäisi joka päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä poikkeaa täysin tavallisesta Vitaliksesta. Lip Lover on koostumukseltaan pehmeää. Nämä näyttävät ja tuoksuvat herkulliselta :)

   Poista
 2. Tosi söpöt pakkaukset! Onko nämä pienempiä kuin normi Vitalikset? (Päättelen näin kuvasta.) Jos on, niin se olisi pelkästään hyvä juttu, koska koen normi vitalisrasian hieman liian isohkoksi raahata mukana.

  VastaaPoista