Sivut

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kymppiuutisten aikaan..





























Käsivoiteiden suurkuluttajana ja luonnonkosmetiikan ystävänä sain käsiini Madaran syväkosteuttavan käsivoiteen. Ensikohtaamisemme tapahtui Ruohonjuuren luonnonkosmetiikkataivaassa (oho, onnistuin luomaan 27 kirjainta sisältävän yhdyssanahirviön). Vihreä Madara testerituubi lupasi hyvää, myös hinta näytti olevan ok. Suuntasin siis kulkuni kassan kautta kotiin.

Lupaus:

"Madara Syväkosteuttava käsivoide on täyteläinen ja samettinen sisältäen luumua ja lehmuksen kukkaa. Hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivia käsiä ja hauraita kynsiä. Tuo käsille suojan, joka auttaa sitomaan kosteutta. Imeytyy nopeasti jättäen kädet silkkisen pehmeiksi."



Oma kokemukseni:

Alkuvaikutelma oli positiivinen, sillä suuri 75ml tuubi näyttää silmissäni  pitkäkestoiselta. Lisäksi tuubin naksahtava korkki antaa minulle mukavan ja helpon rasvauskokemuksen. Voide tuntuu ihollani sopivan täyteläiseltä. Pidän voiteen tuoksusta, se on mieto ja mielenkiintoinen. Erotan selvästi joukosta luumuntuoksun.

Voide imeytyy nopeasti, jos vain malttaa puristaa tuubista ulos n. 1cm voidenauhan. Siinä minulla on vielä opettelemista. Kuivaihoisena tykkään läträtä voiteiden kanssa ;)

Madaran käsivoide on täyteläinen ja hoitava. Se nujertaa kuivuuden pois nopeasti. Voide on ihanaa levittää käsille illalla. Pehmeä tunne jää viipymään käsiin ilman tahmeutta. Aamuun mennessä korppukädet ovat poissa. Voide hoitaa myös kynsinauhojani. Iltauutisten aikaan minut voi bongata sohvalta pyörittelemästä täyteläistä voidetta kynsinauhoilleni. Hieronta lisää kynsijuuren verenkiertoa ja tätä kautta vahvistaa kynttä. Täyteläinen voide antaa mahdollisuuden pidempään hierontatuokioon. Siis päivällä riittää 1cm ja illalla voi juhlia 3cm voidenauhalla.

Inci?
Listalta löytyy mm. glyseriini, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Koko inci löytyy täältä.

Hinta? Mistä?
10,15€ /75ml. Käsivoiteen hinta-laatusuhde on hyvä. Voide on erittäin pitkäkestoinen. 
Ruohonjuuren uusi sijainti Tampereen Hämeenkadulla on loistava. Poikkean sinne vähintään kerran viikossa. Ruohonjuuren nettikauppa + Madara käsivoide löytyy täältä.  

Madaran sivuille pääset tästä

4 kommenttia:

  1. Kuullostaa ihanalta voiteelta, varsinkin juuri yöksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä on tullut minulle jo iltarutiini, tuskin saisin unta ilman. Suosittelen :)

      Poista
  2. Kuvassa koostumus kyllä näyttää houkuttelevan täyteläiseltä, mikä sopisi varmasti omille käsilleni. Olisi kiva koittaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikealla annostuksella voide sopii myös päiväkäyttöön. Pysyy tassut pehmeinä :)

      Poista