Sivut

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Livbox Lokakuu


Lokakuun Livbox  näyttää runsaalta. Lähetyksen on tarkoitus tuoda iloa ja valoa syksyn pimeneviin päiviin :). Mukana oli tällä kertaa kolme täysikokoista tuotetta, joiden yhteisarvo on n. 30 euroa. Lisäksi mukana oli neljä näytettä. Sain taas mukavasti vastinetta rahoilleni.




Born to Bio Mango suihkugeeli minulta jo löytyykin. Tykkään värikkäästä pullosta, joka piristää mukavasti kylpyhuoneen värittömyyttä. Kiva, että mukaan mahtui myös sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja vielä täysikokoisena.

Ovh 8,95-/300ml
 


Laatikosta löytyi myös kaksin kappalein apteekkikosmetiikkaa.  Louis Widmerin tuotteita on tullut jo monesta boksista (ellen aivan väärin muista), muuten sarja ei ole minulle kovin tuttu. Nyt vuorossa oli Skin Appeal Peeling kuorinta, jota kokeilen kyllä mielelläni. Favoralta tuli täysikokoinen Hoitava Käsivoide. Kiva käyttää vaihteeksi yksi käsivoide apteekkipuoleltakin.

Favora käsivoide 9,0-/75ml




Trind Nail Repair tulee tarpeeseen, sillä kylmä sää on saanut kynteni taas kurjaan kuntoon. Aion ottaa tämän heti käyttöön :) Luulen aika monen tykkäävän tästä.

Löysin käyttöohjeen netistä:

"Trind Nail-Repair vahvistaa kynttä yhdistämällä kynnessä olevat sarveissolut (ilman että kynnen kolme kerrosta tarttuvat yhteen). Tämä tekee kynnestä tiivimmän ja vahvemman, mutta ei kuitenkaan liian kovaa."

"Käytä Nail-Repairia aluksi kahden viikon kuureina.
Levitä joka päivä uusi kerros puhdistetulle kynnelle.
Käytä Nail-Repairia noin kerran viikossa kahden ensimmäisen viikon jälkeen. Voit käyttää Nail-Repairia aluslakkana värillisen kynsilakan alla tai värittömänä kynsilakkana, jolloin saat kynsille upean kiillon."


Trind ovh 12,0-

Näytekokoista Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle-hoitoöljyä täytyy ehdottomasti myös kokeilla.  Vaikka kaapissani on kyllä jo monta öljypulloa. 



Oli hauska saada myös pari tuoksunäytettä.


Tykkäsittekö?


Olen tilannut Livboxini täältä.

9 kommenttia:

  1. Minä tykkäsin! Kokeilla en ole vielä ehtinyt, mutta kynsihoito tuli tarpeeseen - edellinen oli jo loppu!
    Heti tuli käyttöön :)
    Muut odottelee kylppärin tasolla tätä iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pepi,

      Hauska kuulla, että myös sinä tykkäsit tästä. Kivoja ja käyttökelpoisia tuotteita. Eihän näistä voi kun tykätä :)

      Poista
  2. Kaikista muista tykkäsin, mutta Trindin kynsihoidon laitan suoraan ongelmajäteastiaan! Kun viimeksi käytin Trindin tuotteita ja kuten tässäkin maininta formaldehydistä, se sai kynteni irtomaan, ja puhdistin onkaloita hammastikulla, kunnes lentoaseman rouva tiesi varoittaa asiasta ja siirryin käyttämään YSL:n vahvistavaa ja nyt Essien vahvistavia vastaavia tuotteita, eikä kynnet ole enää irtoilleet ihosta.

    Saila

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Saila,

      Tämä oli tärkeä tieto. Pistää miettimään :(

      Poista
  3. Tykkäsin :) Edellisen anonyymin viesti sai kyllä mietteliääksi. Kynteni eivät kuitenkaan kaipaa erityishoitoa, joten saatanpa jättää suosiolla väliin.
    Käsivoide ja kuorinta jo käytössä. Sopivat minulle.
    Tuoksunäytteet myös kivoja. Saa rauhassa tuoksutella, josko löytyisi itselle sopivaa. Suihkugeelin tuoksu hurmasi minut. Vielä en ole kuitenkaan testannut, kun kylpyhuoneen hylly pursuaa purkkia ja purnukkaa, joita käytän nyt ensin loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että olet edelleen Livbox-tilaaja ja olet tykännyt tuotteista. Kynnenvahvistaja taitaa jäädä nyt käyttämättä, mutta muuten oli kiva lähetys :)

      Poista
  4. Käyppä blogissa tsiikaamassa arvonnann voittajat ;)

    VastaaPoista
  5. Hei Ninni! Kiitos postauksestasi ja kivoista kommenteista! -Nelli / Livbox

    VastaaPoista