Sivut

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Syysflunssan voittajat



Tämä päivä meni töissä Buranan voimalla. Kurkku on karhea, nenä vuotaa ja niveliä kolottaa. Niin, syysflunssan kourissa täällä kärvistellään. Aamuinen peilikuva oli pelottava, mutta yritin pelastaa tilanteen muutamalla meikkipussin täsmätuotteella, joista haluan nostaa esiin yhden :)




Artdeco Angel Eyes Mascara tekee kaunista jälkeä aamukohmeessakin. Se on yksi parhaista koskaan kohtaamistani ripsiväreistä. Väri levittyy tasaisesti ja pysyy kauniina koko päivän, lopputulos on kestävä vaikka kyseessä onkin vesiliukoinen ripsiväri. Sain tämän alunperin blogini kautta, mutta hankin jatkossa aivan varmasti toisen samanlaisen. Tämä on loistava :)
 


Harja sopii erittäin hyvin yhteen töpö-ripsieni kanssa, saan väriä aivan pienimpiinkin. Ripseni ovat myös suoraa mallia, mutta tämän kanssa saan taivutettua ne kauniille kaarelle. Värin kerrostaminen on myös siistiä ja helppoa.

Niin, ja ne muut päivän pelastajat olivat tänään.. Sensai Eyeliner, Lancôme Teint Miracle valokynä ja Artdeco Diva Von Teese poskipuna.
 
Artdeco jälleenmyyjät Aila Airon sivuilta.

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen tuo Artdecon harja, näyttää siltä, että sillä saa tarkkaa jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jonna :)

      Harja on näppärä, tekee siistiä jälkeä. Pieninkään ripsi ei jää ilman väriä :)

      Poista
  2. Koitahan huilata rauhassa ja parantua. Kiitti taas hyvistä vinkeistä, tämä sun blogi on mahtava! Ed. postauksen hajuvesikin pitää käydä testaamassa :) Mulla on töissä käytössä Burberryn "Body", tarpeeksi mieto tuoksu. Olen jo jonkin aikaa kaivannut uutta tilalle. - Ja onnea uudesta tulevasta ystävästä. Ihana kisunen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eliisa :)

      Muistan huilata huomenna ihan koko päivän :).Täällä odotellaan kovasti myös uutta kisu-vauvaa.

      Kiva, jos vinkeistäni on ollut apua. Tykkään muuten Burberry Body tuoksusta myös, vaikka minulla ei sitä omana olekaan.

      Poista