Sivut

perjantai 1. marraskuuta 2013

Pihlaja DD -voide rakkautta




Erityisesti talvella ihoani vaivaa kuivuus. Näin on ollut aina, lapsesta saakka. Erilaisia voiteita uppoaa ihooni yhden kylmän talven aikana helposti ämpärillinen. Pidän erityisesti täyteläisistä voiteista, jotka tuovat nopean avun. Voiteen jättämä ihotuntuma pitää olla pehmeä - ei tahmea. Vaadin voiteelta myös pitkäkestoista suojaa.



Mádara on kuullut avunhuutoni, sillä yhteistyössä Kemikaalicoctail-blogin Noora Shinglerin kanssa on syntynyt Mádara Daily Defence Cream. Voiteen on tarkoitus olla ihon suojaamisen ja hoidon monitoimivoide. Samasta tuubista voi siis näppärästi rasvata koko kehon kasvoista kantapäihin. Voiteen luvataan ehkäisevän tehokkaasti ihon kuivumista ja ahavoitumista.

Tuote on ECOCERT sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.


Madara Daily Defence Cream


Voide sisältää pihlajanmarjaa, jolla on ihoa kosteuttava, ravitseva ja rauhoittava vaikutus. Pihlajanmarjauutteessa on paljon C-vitamiinia ja karotiinia (A-vitamiinin esiaste). Sillä on myös ihoa kiinteyttäviä, tulehdusta hillitseviä ja antioksidanttisia vaikutuksia.

Oma DD -kokemukseni:

Tämä oli rakkautta ensikosketuksesta lähtien. Voide toimii minulla yhtä hyvin kasvoilla kuin vartalollakin. Täyteläinen koostumus jättää jälkeensä ihanan pehmeän tunteen, joka kestää. Voiteen tuoksu on miellyttävän kevyt. Näppärä tuubi sujahtaa hyvin myös mukaan käsilaukkuni ihmemaahan. Ilmassa on rakkauden lisäksi ahneutta, sillä nyt huomaan haaveilevani jo toisesta ja kolmannesta tuubista. Mahtava voide, johon kaikki kuivaihoiset tulevat rakastumaan :)

Hinta? Mistä?
15 €/60 ml. Hinta-laatusuhde vaikuttaa mielestäni erittäin hyvältä. Mádaraa myy mm. Ruohonjuuri, Stockmann ja Sokos. Ja netissä taas mm. Hyvinvoinnin tavaratalo.



Ensimmäinen tuubi saatu blogin kautta.

17 kommenttia:

  1. Mahtaisikohan tuo kosteuttaa tarpeeksi myös vanhemman naisen ihoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      DD -voide on mielestäni hämmästyttävän tehokas kosteuttaja. Pehmeä tunne pysyy myös iholla pitkään. Suosittelen kokeilemaan, sillä pihlajauutteella on myös ihoa kiinteyttäviä vaikutuksia :)

      Poista
  2. Jos voiteesta voi sanoa, että iloisen väristä, niin tämä on! Ehdottamasti itsellä testattavien listalla. :)

    VastaaPoista
  3. Pakkohan tätä on kokeilla jossain kohtaa. Harmi vaan kun kaapissa piisaa pötköjä, joita pitäisi käyttää pois alta. :) Pisteet pirtsakasta sävystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika eli voiteita tuppaa olemaan jonoksi asti, mutta tämä on kokeilemisen arvoinen. Väri on kivan erilainen, siitä tulee mieleen juurikin tuo pihlaja :)

      Poista
  4. Tätä pitää jossain välissä kokeilla, ehdottomasti! Kiinnostuin siitä jo aikaisemmin, minulle tuo Noora Shingler vaan on inasen negatiivinen tekijä tässä yhtälössä ja on jarruttanut voiteen hankkimista. Mutta joo, joskus vielä hommaan sen Noora-kytköksestä huolimatta. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mohn,

      Suosittelen kokeilemaan edes kaupan testerin verrran. Sen jälkeen se sujahtaakin nopeasti ostoskoriin :). Kuivaihoisen unelmavoide!

      Poista
  5. Mä tykästyin myös, hankin tämän Iloveme-messuilta, kun sai hyvällä tarjouksella Nooran Shinglerin kirjan samalla. Tuoksu, koostumus, imeytyvyys, kaikki on kohdallaan. Kasvoille en ole käyttänyt kuin tyttöselleni, käsivoiteena lähinnä öisin itsellä, vaikka olenkin ajatellut, että on käsivoiteeksi turhan kallis. Mutta aamuisin katsellessani pehmeitä käsiäni, alan muuttaa ajatustani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ulpu,

      Tykkäsitkö muuten Nooran kirjasta? Se ei olekaan minulle vielä tuttu.

      Kokeile ihmeessä voidetta myös kasvoillesi, vaikka vain ihan pieni määrä. Tekee pehmeää jälkeä myös kasvoissa :)

      Poista
  6. Kivan väristä. Ainesosalistan googletettuani en kuitenkaan innostu, alkoholia kuivaihoiselle ja paljon hajusteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,

      Madaran sivuilla lukee näin:

      "Alkoholia käytetäänkosmetiikkatuotteissa luonnollisena ja turvallisena säilöntäaineena, sekä monien aktiiviaineiden liuottimena. LD%= RBT ihotestien mukaisesti alkoholi on huomattavasti miedompi säilöntäaine kuin butylparabeeni, phenoxyetanoli, orgaaniset haport ja benzyyli alkoholi."

      "In MADARA products "Aroma" stands for aromatic composition made of natural essential oils without any synthetic components."

      Itse en koe noita kahta ollenkaan pahana. Ilman säilöntäainetta tuote pilaantuisi nopeasti.

      Poista
    2. Tuoksu on hyvin mieto, joten hajusteita ei voi olla suurta määrää. Hajusteet eivät kuulu incin kymmenen ensimmäisen aineen joukkoon.

      Poista
  7. Kävin ostamassa tämän eilen uudeksi käsivoiteeksi ja voide on mieluisa. Kiitos suosituksesta.

    VastaaPoista
  8. Itselläni oli kovat odotukset tuon tuotteen suhteen koska kovin moni sitä kehunut kuivan ihon huipputuotteena. Itse olen tuotetta käyttänyt kasvoille, käsille ja huulille, enkä ole kokenut tätä tuotettu perusrasvaa paremmaksi, eli ei juuri mitään hyvää muttei huonoakaan sanottavaa. Mutta kuten kaikissa kosmetiikkatuotteissa - eivät kaikki tuotteet toimi kaikilla. Madaran muista tuotteista pidän todella paljon ja aion jatkossakin laajentaa kokemuksia heidän tuotetarjonnastaan.
    - Netta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Netta,

      Kiva kuulla kokemuksestasi. Nämä ovat niin makuasioita. Itse tykkään tästä kovasti ja muutenkin käytän paljon Madaraa. Tällä hetkellä käytössä on DD-voiteen lisäksi puhdistusvaahto ja seerumi.

      Poista