Sivut

torstai 5. joulukuuta 2013

Livbox Joulukuu



Joulukuun Livbox tyydyttää kosmetiikannälkääni ja kokeilunhaluani pitkäksi aikaa. Samaan pakettiin on saatu mahtumaan monenlaisia tuotteita, joista yksi - lurps - tuli kulutettua pois jo ennen postaukseni valmistumista :)



Paketista putkahti esiin kaksin kappalein ihonhoitotuotteita. Kumpaakaan en ollut vielä kokeillut, joten kivahan nämä oli saada. Kuivaihoisena olin tietysti onnesta mykkyrällä tässä kohtaa.

Favora Kosteuttava Seerumi vaikuttaa hyvältä jo heti ensikosketuksella, tulee varmasti käytettyä. Hienoa. että tuote oli täysikokoinen. Olo on kuin jouluna ;)

Ovh 22/15ml

Nivea vartalovoide on takuuvarma perusjuttu, joka näytekokoisena sopii hyvin mukaan vaikka uimahalliin.




Goldwell hiustuotteet olivat reilunkokoisia näytepulloja. Kokeilen nämä oikein mielelläni. Jospa löytyisi joku uusi suosikkituote, jonka voisin hankkia myöhemmin täysikokoisena. Suihkeseerumin lupaama 24h kosteussuoja kuulostaa erittäin hyvältä :)



Tuoksunäytteitä tuli kolme x 1,5ml.


Kahden pikkupantterin äiti suorastaan tarvitsee näitä kynsitarroja, vai mitä?

Ovh 11,90


MSCHIC Pure Lip Liner oli iloinen yllätys, vaikka sävy ei ehkä ollutkaan se kaikkein lempparein. Toisaalta on välillä kiva saada sävyjä myös oman mukavuusalueeni ulkopuolelta.

Ovh 15



Livbox Joulukuu oli jämäkkä kosmetiikkalähetys, josta pidin kovasti.
Täysikokoisten tuotteiden yhteishinta on 50 luokkaa,
lisäksi tuli hyvänkokoisia näytteitä ja kuuma suklaajuoma :)

Tykkäsittekö?

Olen tilannut Livboxini täältä.

8 kommenttia:

  1. Noi suklaalusikat on niin die for. Sain kerran blogikaverilta sellaisen paketissa. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaalusikka vei kielen mennessään.. enpä olisi osannut odottaa löytäväni sitä täältä :)

      Poista
  2. Kiva paketti! Mulla kynsitarrat oli mustavalkoset seeprat - ei ihan lemppari mutta kyllä ne varmaan joulukynsiksi pääsee :)
    Ja lusikkasuklaa odottaa kaapissa! Nyt on pakko saada aistit auki ensin :D ....jos vaikka huomenna kun katselee tamperetalon tapahtumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.. huominen kuluu tiukasti Tamperetalon tapahtumia seuratessa.. jännä juttu :)

      Poista
  3. Ei tullut boxi vielä torstaina, vaikka juoksin postilaatikolla toisenkin kerran. Kannattaa siis odottaa maanantaita, sisältä näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katriina,

      Itse joudun hakemaan Livboxini postista seuraavana päivänä maksikirjelapun kanssa, koska lähetys ei mahdu lukolliseen postilaatikkoomme. Hyvää kannattaa odottaa :)

      Poista