Sivut

torstai 10. heinäkuuta 2014

LivBox Heinäkuu




Heinäkuun LivBox saapui sulostuttamaan kesälomani kakkososaa, joka alkoi tänään. Tämä lähetys oli itseasiassa minulle täysin ilmainen, sillä käytin tähän kaikki varastoon kertyneet LivBox-pisteeni, joita voi hankkia vastaamalla kyselyihin. Tilaukseni jatko on taas vaakalaudalla, joten tutkin tämän lähetyksen erityisen tarkalla silmällä.



Pidän laatikon sisältöä varsin ajankohtaisena ja onnistuneena. Kaikki normaalikokoiset tuotteet tulevat käyttöön. On erityisen hienoa, että pitkäaikaiset tilaajat saivat taas jotain extraa. Lähetys vaihteli muutenkin eri tilaajien kesken, mutta itse pidän kyllä omastani tosi paljon.




Laatikko piti sisällään kolme hiustuotetta. Invisibobble -lenksuja katoaa meillä lähes päivittäin (myös kissat rakastavat niitä), joten niitä oli mukava saada kolme lisää. Ovh 5,90-.

Rich Pure Luxury Intensive Moisture Shampoo syväkosteuttaa hiuksia. Testaan 80ml näytekoon erittäin mielelläni. Mukana oli myös saman sarjan argan-öljynäyte.



DERMOSIL Summer Glow Nail Polish näyttää kivalta, joten sitä tulee ainakin kokeiltua. Lakan hinta-laatusuhde kiinnostaa minua kovasti. Ovh 3,90-



Ja viimeisenä kaksi parasta. FAVORA Aurinkovoide kasvoille SPF50+ sopii täydellisesti heinäkuun helteisiin. Varsin kiinnostava apteekkituote. Ovh 18,50-/50ml

TERRE  D'OC Vartalovoi on täyteläinen luomuvartalovoi, jota voi käyttää huuli-, kynsinauha- tai ulkoiluvoiteena. Voiteessa on aivan ihana karkkituoksu ja söpö peltirasia. Tämä tuli uskollisen tilaanjan lahjana. Ovh 11,50-/20g

Meinasin kokonaan unohtaa CK One Red tuoksupahvit ja alekupongit, joita oli myös laitettu mukaan. Ehkä niistäkin joku tykkää ;)


Saitteko samat tuotteet?

18 kommenttia:

  1. Sain prikuulleen samat ja olen tyytyväinen. ♥ kisutkin kiittää koska rakastavat pompuloita. Pompuloiden käyttöä en ole muuten älynnyt, jäi lasten hiuksiin tosi tiukkaan kiinni. Shampoota testasin jo ja tosi hyvää. Pitkäaikaisten tilaajien lahja aivan loistava bikinirajojen ajelun jälkeen. Tähän jäin koukkuun. Aiemmin en ole käyttänyt 50 kertointa, mutta tällä viikolla tuli aurinkovoiteesta huolimatta aurinkoihottumaa lapselle sekä minulle eli tätäkin tarvitaan. Ei ollut möllo boxi ja oikeastaan ylimääräinen lahja kruunasi jutun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtava toi pitkäaikaisille tilaajille suunnattu lahja, se oli koko boxin paras juttu :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää boxin sisältö. Ainakin on hyvät suojakertoimet ja juuri sopivat tuossa aurinkovoiteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SPF 50 antaa tosi hyvän suojan meille vaaleaihoisille :)

      Poista
  3. Oi, sulla olikin erilainen Terre d'Ocin vartalovoide!

    VastaaPoista
  4. Mulla oli erilainen paketti.. Samoja oli kynsilakka, shampoo-, hiusöljy- ja tuoksnäyte. Lisänä sain Herbinan letti- ja rakennesuihkeen, sk30 huulivoiteen sekä Avenen after sun voiteen.

    Mikähän järki siinä on että paketit vaihtelevat tilaajien kesken?? Usein olen saanut vaihtelevista tuotteista juuri sen epämieluisamman..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on valitettavasti käynyt minullekin usein :(

      Poista
    2. No voi harmi. Tuo sinun pakettisi kuulostaa kyllä huonommalta kuin tämä minun. Olisihan se kiva, että kaikki tilaajat saisivat samanlaisen paketin. Minullekin on joskus osunut se huonompi vaihtoehto, enkä tykännyt yhtään :(

      Poista
  5. Tämän postauksen nähtyäni alkoi harmittamaan, että olen lopettanut Livboxin tilaamisen... :)

    VastaaPoista
  6. Mulle ei luojankiitos tullut hiuslenksuja, niillä mitään tee - mutta en kyllä tee tilalle tulleella huulirasvallakaan! I k i n ä elämässäni moisia käyttänyt, ja niitä on nyt boxeista siunaantunut muistaakseni neljä kappaletta.
    Boxi on nyt tullut tiensä päähän mun osalta - tuon vartalovoin olisin toivottanut tervetulleeksi, vaan eipä näkyntyt vaikka miltei alusta asti minäkin tilannut boxia.
    Eikhän tämä seikkailu ollut tässä....(aika hepposeks on sisältö mennyt mun mielestäni)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihmettä? Et saanut vartalovoita? Laita ihmeessä palautetta. Olet ollut tilaaja lähes alusta asti!

      Poista
  7. Enpä mä taida viitsiä :)
    Sen verran ollut säätämistä matkanvarrella kaikennäköistä, olkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Pepi! Laitatko viestiä asiakaspalvelu@livbox.fi niin hoidetaan vartalovoi asia kuntoon :)

      Terkuin Sanna LivBoxista

      Poista
  8. Muuten sama, mutta ei tullut hiuslenkkiä eikä vartalovoidetta. Kyllä vähän ketuttaa, kun ensikertalaisena tilaa ja sitten kuulee mitä muuta muille on laitettu mukaan. 0_o Ei tullut hirveän tervetullut olo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ihmettele yhtään, että ketuttaa. Vartalovoide oli vain pitkäaikaisille tilaajille lähetetty juttu. Ilman sitä lähetys tuntuisi kyllä aavistuksen niukalta :(

      Poista